發新話題

買手拉狙

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2-1-2016 01:51 發表

幾時買m134做連狙
果時CA做過半價不過無買到
一來要拖個Gas Tank,佢電係比支槍轉,出彈要用Gas
二來吾比入境,支M200入左境已經比人話無位.....

P.S. 我支M200壞左...

引用:
原帖由 gainax 於 2-1-2016 03:40 發表
落場AEG連狙未必比單發好用,除非你玩狙定位係遠距離搏火唔係暗殺
,如果搏火其實同普通AEG加鏡玩法無乜分別,落場玩狙最大價值我覺得係潛行暗殺,因唔係真槍BB狙冇真槍個種屈射程同準度, 唯一靠潛行你射到佢佢見唔到你 ...
C兄講得有道理,不過個人性格問題,次次打左幾分鐘吾夠我就變左打連拉,支M200比我拉壞左...

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-1-2016 10:43 發表
打game分兩類,一類純打game,一類係有軍事重演意味

純打game,玩狙就如樓上所說的一樣

軍事重演意味,則要求玩家所有裝備言行盡量仿真,玩的不純粹是殺人,是情懷.合約殺手兄是cosplay,模疑的是遊戲,其實跟軍事重演 ...
做型Gei野係比人迫....

引用:
原帖由 ContractKiller 於 2-1-2016 10:52 發表

係人都知你係cosplay多於純打game,又有乜所謂
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-1-2016 11:01 發表

係人都知你係cosplay多於純打game,又有乜所謂
支M200壞左之後近來玩Rainbow 6 Siege恐怖份子造型,用G36C短火
下場想玩Left 4 Dead,會用散彈打Outdoor...
我D隊友就來吾要我啦....

search this word:reenactor

軍事重演,係有嚴格要求的:

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

成日想找人陪我Gum著,不過次次得我一個Gum著...

引用:
原帖由 ContractKiller 於 2-1-2016 11:13 發表
成日想找人陪我Gum著,不過次次得我一個Gum著...
?efg=eyJpIjoidCJ9&=a18a33 ...
我真係有依件有帽連半手套外套

樓主純自HI 屋企玩 , tanaka m700岩你
有你想要既造形,但貴些少

不過他日想拎佢落場, 就要建議第2枝比你了

引用:
原帖由 jonas 於 2-1-2016 15:39 發表
樓主純自HI 屋企玩 , tanaka m700岩你
有你想要既造形,但貴些少

不過他日想拎佢落場, 就要建議第2枝比你了
Thx
但tanaka m700 木托唔見有得賣

引用:
原帖由 gainax 於 2-1-2016 01:15 發表
半自動狙來來去去熱門都唔多 ,psg1都0k, 但我都係比較鐘意Msg90有軍用粗獷feel SVD就太長同個造型有D唔夾玩開AR個feel
最熱門應該都係SR25, 只係如果已經玩開M 4佢個造型有D悶
我都覺, 其實SR-25係幾型, 但真係有d悶
我係鍾意PSG-1個線條, 不過佢個木grip我覺得唔太襯

回覆 56# 的帖子

始終等呢D出GBB都蚊訓,而家得支SVD,望就望3k買到支GBB SR25,Psg1,不過都幾難

其實想知點解想要手拉?

另外對支手拉有咩期望,例如射程、力、精度?
603 技術實驗中隊

引用:
原帖由 NathanCPT 於 7-1-2016 19:53 發表
其實想知點解想要手拉?

另外對支手拉有咩期望,例如射程、力、精度?
我就想慳錢啫
唔洗電/氣做動力, 拎上手就玩得, 又穩定d

i like sr25

《河湟有感》司空圖

發新話題