發新話題

買手拉狙

引用:
原帖由 ContractKiller 於 31-12-2015 09:36 發表
狙, 一定要大把先有FEEL, 細把就好似電槍一樣, 一定比吾到狙GEI感覺

https://fbcdn-sphotos-g ...
師兄呢支叫咩名堂 好似好勁

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 31-12-2015 23:41 發表

我想用e支偽b45同你打番場

完全同師兄個支打坦克無得揮囉,淨個氣勢都輸哂
贏人最緊要係乜,係氣勢

引用:
原帖由 tf141 於 1-1-2016 13:12 發表
Bolt Action狙擊鎗我始終覺得M700最型
我都覺...木托手拉狙經典都係M700/M40A1,外型簡潔流線睇極唔厭
不過手拉狙我都鐘意AW系例,外型比較前衛,打機認識既槍

但狙始終最鐘意半自動個種,即GBB狙,覺得手拉係玩具到唔好玩
GBB出MSG90就好...不過肯定好貴

引用:
原帖由 Dave 於 1-1-2016 10:35 發表

叫M200,打機十分受歡迎但真鐵冇人買的遠距離對人用狙擊槍
好似係電影Shooter主角個支?老實講都幾型, 落場應該只有個位師兄武得掂

回覆 32# 的帖子

所以我覺得玩具手拉狙落場用係比高手玩, 仲要落場靈活自如托咁大碌肯定係高手中既高手

回覆 33# 的帖子

半自動狙來來去去熱門都唔多 ,psg1都0k, 但我都係比較鐘意Msg90有軍用粗獷feel SVD就太長同個造型有D唔夾玩開AR個feel
最熱門應該都係SR25, 只係如果已經玩開M 4佢個造型有D悶

回覆 39# 的帖子

落場AEG連狙未必比單發好用,除非你玩狙定位係遠距離搏火唔係暗殺
,如果搏火其實同普通AEG加鏡玩法無乜分別,落場玩狙最大價值我覺得係潛行暗殺,因唔係真槍BB狙冇真槍個種屈射程同準度, 唯一靠潛行你射到佢佢見唔到你先有優勢, 所以落場玩狙係高手先玩得好

回覆 56# 的帖子

始終等呢D出GBB都蚊訓,而家得支SVD,望就望3k買到支GBB SR25,Psg1,不過都幾難

引用:
原帖由 NathanCPT 於 7-1-2016 19:53 發表
其實想知點解想要手拉?

另外對支手拉有咩期望,例如射程、力、精度?
都係玩feel玩造型多 ,手拉比電/氣準D,但唔好期望你射到人人地射你唔到, 所以出面玩一般比手拉狙大火力D

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 9-1-2016 14:51 發表

我咪人咯
睇到都覺勁

發新話題