23 12
發新話題

[others] KSC M4 vs WE SCAR H...

引用:
原帖由 HijackedJoker 於 7-2-2016 19:01 發表
筆直問題嘛……有錢既我唔好買Ino M4...
朗哥度賣井井好似係4xxx.....不過唔知咩版

筆直緊張可以考慮下搵我買成套ksc

回覆 16# 的帖子

師兄認真左……我都係講下姐

其實我既預算係淨槍2500以下……

引用:
原帖由 Epxaiual 於 7-2-2016 19:11 發表

朗哥度賣井井好似係4xxx.....不過唔知咩版

筆直緊張可以考慮下搵我買成套ksc  
ino 我真係唔覺有咩特別...
老實講一步到位既GBB M4
改管改膠既話...新版VFC啦
SCAR H 我暫時只係爛左連發片...不過都爛得幾莫名其妙...平時根本唔開連發
落場諗住博一波轉AUTO點知開左一槍停左...

引用:
原帖由 Eddiem249 於 7-2-2016 16:52 發表
Why not Marui m4?又準又耐用
ksz單純落場黎講係抵玩過馬記,雖然馬記係做得超班
既然樓主偏向選擇士加H都冇問題,不過以落場性能始終ksZ好過士加,如果係主力落場槍實用優先都係KSZ馬記呢D穩陣

引用:
原帖由 FunggI 於 8-2-2016 00:21 發表

ino 我真係唔覺有咩特別...
老實講一步到位既GBB M4
改管改膠既話...新版VFC啦
SCAR H 我暫時只係爛左連發片...不過都爛得幾莫名其妙...平時根本唔開連發
落場諗住博一波轉AUTO點知開左一槍停左...
#成我覺得係一支最接近真鐵質感既玩具,如果你第一次接觸呢個產品係十分吸引, 但要去到好打足夠落場係要好多改動,
如果追求像真又同樣要有落場水準,最新v記係同時做到最合適選擇

I have both and I like SCAR H more

Ksc係好耐用,但係我真係接受唔到佢個樣...
Scar H又真係幾好打唔差既,我都仲未打爛野

樓主講嘅士加H同masada小弟都有,分析係咁
士加H:支槍其實唔太重,後座夠爽,甲以我們牌來計算貴(400找兩草),除非好黑,新槍都直接打(起碼我打咗4塲支槍冇事,甲有一隻漏,換Oring 搞掂)
Masada:m4甲彩虹8有,唔驚冇甲,但甲重(十分重)氣化可靠,3度嗰日都清甲,當然要慢扣少少啦,要用硬啲嘅蛋,唔係會比飛機撞碎就JAM,若masada就可用PTS 直接買零件,M4款就又係彩虹8啦,佢算多同齊

23 12
發新話題