45 123
發新話題

Ares 手槍~

引用:
原帖由 tf141 於 15-2-2016 01:30 發表

作為一枝手鎗.....差咁個holster
FBC1

点放?
FBC1

o甘放

附件

15-2-2016 10:50

其實呢個抄相機快拔的東西好似比較實際
(btw留意支槍 )
https://www.youtube.com/watch?v=ib3Qwv1YMnw&feature=youtu.be

附件

15-2-2016 11:04

反正High Profile... Drop leg holster la
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 loveless 於 15-2-2016 11:04 發表
(btw留意支槍 )
https://www.youtube.com/watch?v=ib3Qwv1YMnw&feature=youtu.be
香港有無得買!!!!????

引用:
原帖由 ContractKiller 於 15-2-2016 11:43 發表

香港有無得買!!!!????
2百幾美金一套, 有都買唔落手
可以用相機野DIY小改, 平到笑

附件

15-2-2016 13:55

引用:
原帖由 loveless 於 15-2-2016 13:55 發表

2百幾美金一套, 有都買唔落手
可以用相機野DIY小改, 平到笑
相機我用依隻~

引用:
原帖由 ContractKiller 於 15-2-2016 15:03 發表

相機我用依隻~
B-grip甘鬼大舊
不過都o岩你性格
我D機全部要用arca 板, 呢D無緣份..

引用:
原帖由 loveless 於 15-2-2016 15:16 發表

B-grip甘鬼大舊
不過都o岩你性格
我D機全部要用arca 板, 呢D無緣份..
B-grip個底坐正AR, 好多時可以用來借力定住

引用:
原帖由 loveless 於 15-2-2016 11:04 發表
(btw留意支槍 )
電槍黎的
支手槍都係airsoft
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 15-2-2016 16:02 發表

電槍黎的
支手槍都係airsoft
Blue Force Gear 廣告相

附件

15-2-2016 17:02

樓主的final setting都好有震攝敵人效果 Thx for sharing

殺手兄既重火可能係阿諾輸華生力啤加屎太濃.
FBC1

引用:
原帖由 FBC1 於 16-2-2016 18:56 發表
殺手兄既重火可能係阿諾輸華生力啤加屎太濃.
即係高達la
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

45 123
發新話題