17 12
發新話題

B-21

B-21

設計越來越像回力刀 Thx for sharing

應該叫B2-1才對 ,從外形上來看和B2改變不大。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 4# 的帖子

細過B-2

引用:
原帖由 Hamlet 於 28-2-2016 14:44 發表
細過B-2
此款机投産机會大嗎?
FBC1

回覆 6# 的帖子

都行到呢一步

回覆 5# 的帖子

看來是想攪一個"前線轟炸機版B2"
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 FBC1 於 28-2-2016 15:25 發表

此款机投産机會大嗎?
應該不大
因為B2沒記錯的話美國 到現在都係得21架一架要成24億美金

引用:
原帖由 nec338 於 28-2-2016 18:24 發表

應該不大
因為B2沒記錯的話美國 到現在都係得21架一架要成24億美金
我見解跟師兄你近似.
FBC1

引用:
原帖由 nec338 於 28-2-2016 18:24 發表

應該不大
正因為B2咁貴,所以家陣整架B21迷你版出黎降低成本黎大量生產

價錢只係其中一個問題 主要問題係用唔著
呢類隱形轟炸機 係戰略武器主要係放核彈 當然佢可以放普通炸彈
但一般轟炸機做架加野點解要用B2黎做
B2係用在大國同大國開戰時穿透防空網,在戰爭中深入敵方領土進行包括投擲核子武器
做一D普通轟炸機做唔到架事
引用:
原帖由 Lolanto 於 29-2-2016 01:13 發表

正因為B2咁貴,所以家陣整架B21迷你版出黎降低成本黎大量生產

現在前線基地基本足夠,縮短航程也不是問題, 再不是來個空中加油已可。
在可減省操作成本的前提下,可以用上B2的突防能力取代B1實在划算。

支那人 不等如 中國人

引用:

應該不大
就算架新機幾貴....依家話一架約5億美金(大家聽住先)
國防部話最小買100架.....可以就買到200架
美佬都會搞落去,B-52 / B1真係夠期埋單,美佬已經冇夠恐嚇力既炸彈卡車去show肌肉
前兩日美佬先公佈乍七間指定零件供應商, P&W定GE又有得爭啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-3-2016 09:47 發表

就算架新機幾貴....依家話一架約5億美金(大家聽住先)
國防部話最小買100架.....可以就買到200架
美佬都會搞落去,B-52 / B1真係夠期埋單,美佬已經冇夠恐嚇力既炸彈卡車去show肌肉
前兩日美佬先公佈乍 ...
每架五億,美佬真有錢.
FBC1

17 12
發新話題