發新話題

又係潮化二戰槍

改的不錯 簡單實用
這個打.45的,其實到現在還有生存空間。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

接受唔到有迷彩有骨既黃油...

做滲透任務這個好好用,簡單可靠,彈夠力  假假地都叫AK出現前最簡單可靠的槍 話說這枝是亞音速版本?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

反而想見下潮代湯姆森
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 TROY 於 23-5-2016 18:36 發表
反而想見下潮代湯姆森
Me too. 芝加哥打字機!

引用:
原帖由 TROY 於 23-5-2016 18:36 發表
反而想見下潮代湯姆森
究竟世界上還有神嗎?

現代湯母森我可以

賓仔支M3改得好!
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

美國2016年超過1.2億美元軍援菲國,就係呢啲貨色

引用:
原帖由 Lolanto 於 23-5-2016 21:57 發表
美國2016年超過1.2億美元軍援菲國,就係呢啲貨色
賓仔有菲共同阿布沙耶夫武裝要剿(抗字合適D)

M3呢支槍其實美佬
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 5# 的帖子

M41~~~~~~~

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-5-2016 22:10 發表

賓仔有菲共同阿布沙耶夫武裝要剿(抗字合適D)

M3呢支槍其實美佬
美佬所謂軍援其實只係將自己啲唔要的掉比人

引用:
原帖由 48191 於 23-5-2016 19:55 發表
http://i1148.photobucket.com/alb ... ge_zps7jxlz5sb.jpeg
C Hing 呢支有創意 Thx for sharing

發新話題