發新話題

[others] stark arms G17香港有冇?

A1A我仲有一套G34放售中。。。都冇人要

引用:
原帖由 2slow 於 2-6-2016 10:42 發表

出比G42用的, 呢個牌子賣完就無, 所以有心就快d出手喇

http://www.boomarms.com/shop/UpL ... 200/NOVA-SL-G43_5.j ...
回完氣要再入.. 但仲係月頭..

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 09:20 發表

睇返原廠已跟沙色.. 咁正都有出過?  只怪我入坑太遲了. 以後要留意迷版新槍  回氣後要入埋支G42
之前係買非黑色謎版, 免費送多個黑色下身比你TIM...

引用:
原帖由 stevechau 於 2-6-2016 12:17 發表

之前係買非黑色謎版, 免費送多個黑色下身比你TIM...
洗唔洗咁抵玩呀,
都話台灣嘢大碗又好食,日本好食都細細碗食唔飽, 

連槍都係一樣,渣住支膠槍,幾好打都唔滿足。。。

Hero同21樓有賣,昨晚好似睇到

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 14:34 發表

洗唔洗咁抵玩呀,
都話台灣嘢大碗又好食,日本好食都細細碗食唔飽, 

連槍都係一樣,渣住支膠槍,幾好打都唔滿足。。。
唔好咁諗, 玩耐你會發現其實真係一分錢一分貨

迷版槍原廠雖然靚, 超級仿真, 但有限制, 好多市面上既改件都冇辦法直上, 除左hopup膠, 內管, 回鏜杆之類既野

仲有一個無可否認既事實就係迷版glock 係唔順/執完順少少...但馬記glock 就樣樣野都好fit

同埋有d後勤上既問題, gen4版/sai版既飛機...好似而家都未見有得散賣
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2-6-2016 23:34 發表

迷版槍原廠雖然靚, 超級仿真, 但有限制, 好多市面上既改件都冇辦法直上, 除左hopup膠, 內管, 回鏜杆之類既野

仲有一個無可否認既事實就係迷版glock 係唔順 ...
其實我都有留意馬記支G17, 送埋夜光準星, 只係見到made in Japan同膠SLIDE唔太開胃, 無買到

C師又講得無錯, 但用作神檯槍, 此槍真係超值, 今欠多謝樓主, 幸運地買入
我其實之前一直搵唔到, (新手剛在3月才知咩叫GBB, 之后中劇毒), 所以散砌支SAI costa, 價錢係迷的3倍,但老實說只要將迷版燒個下身, 外觀上絕對不下我散砌錮支!
不過也有缺點, 醜樣的下身, 出九牛二虎之力才可加氣的入氣咀, 另可能有人唔 like 垃絲的slide. 不過對我這种唔打wargame 的人來說就真係正!
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2-6-2016 23:34 發表

仲有一個無可否認既事實就係迷版glock 係唔順 ...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 23:39 發表

其實我都有留意馬記支G17, 送埋夜光準星, 只係見到made in Japan同膠SLIDE唔太開胃, 無買到
要有愛

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 3-6-2016 00:00 發表

要有愛

講真, 我都想玩下改馬G17, 還惦謎G17gen4多數都買唔到, 砌下槍都幾好玩,
我見個slide都有鋼造, 但咁重, 加大出氣blow都怕唔夠氣lock唔到.. 或recoil無鋁slide大力?

定係900零蚊買個guarder set cheap 玩都夠?

最衰馬無出Gen4

迷版槍的確樣靚
但係講性能講手感真係唔夠日本仔來.
g17/18有marui.
g19 ksc 高比重下身+全金屬slide+好似鋼咁重既外管,手感一流,性能有保證,係個hopup要執一執.

吉打新出的鋼slide及外管組唔錯,
只要小執就好blow得
又可用真品準星
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 4-6-2016 21:45 發表
吉打新出的鋼slide及外管組唔錯,
只要小執就好blow得
又可用真品準星
我見到改左鋼slide都唔係支支lock到。由其重身重筒果啲

遲下都會玩下馬17。都想玩下鋼slide. 不過如lock唔到就免,我改槍技術又差🙈

原來以前仲有迷鋼19。真係miss咗好多珍品

https://youtu.be/v5Xjtg5XiIk

https://youtu.be/v8WR2XJaf5E

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-6-2016 10:21 發表

我見到改左鋼slide都唔係支支lock到。由其重身重筒果啲

遲下都會玩下馬17。都想玩下鋼slide. 不過如lock唔到就免,我改槍技術又差🙈

原來以前仲有迷鋼19。真係miss咗好多珍品

https ...
而家都仲有

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 4-6-2016 02:23 發表

講真, 我都想玩下改馬G17, 還惦謎G17gen4多數都買唔到, 砌下槍都幾好玩,
我見個slide都有鋼造, 但咁重, 加大出氣blow都怕唔夠氣lock唔到.. 或recoil無鋁slide大力?

定係900零蚊買個guarder set cheap 玩都夠 ...
吉打e個牌子其實麻麻, d qc 我覺得有d都要睇彩數

試過買過個鋼inner frame 比glock 26, 係吉打新出冇耐...點知扣住trigger 個凸位根本未cut 好, 成條彈弓都放唔到落去...

佢d飛機你打爛既話, 佢永遠都話你買既係次貨

仲有佢d glock hammer 彈弓, 吹到天上有地下無...點知爛得最快既係佢

支26粉紅色slide 同 frame 因為太過癮我先買...唔記得條滑架係1200定1400, 不過佢d料好林...

其實都有d後悔, 早知買1800果條stainless steel...

發新話題