發新話題

[others] stark arms G17香港有冇?

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-6-2016 15:37 發表

而家都仲有
邊度仲有呀, 賣緊幾錢, 求PM

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 5-6-2016 15:56 發表

吉打e個牌子其實麻麻, d qc 我覺得有d都要睇彩數

試過買過個鋼inner frame 比glock 26, 係吉打新出冇耐...點知扣住trigger 個凸位根本未cut 好, 成條彈弓都放唔到落去...

佢d飛機你打爛既話, 佢永遠都話你 ...
我都買咗佢個DE 150彈弓, 裝咗搞到個SLIDE行程短到差唔多LOCK唔到, 要剪彈弓先得

引用:
原帖由 2slow 於 4-6-2016 21:45 發表
吉打新出的鋼slide及外管組唔錯,
只要小執就好blow得
又可用真品準星
師兄係咪入左SET??

比較想知佢條新既一體外管表現如何

會唔會花曬膛??定係用返舊版可以入面加跌管彈弓好??

引用:
原帖由 Kwind 於 5-6-2016 23:40 發表

師兄係咪入左SET??

比較想知佢條新既一體外管表現如何

會唔會花曬膛??定係用返舊版可以入面加跌管彈弓好??
新既一體外管的chamber頂都係會花。
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 6-6-2016 10:10 發表

了解...THX 師兄

引用:
原帖由 2slow 於 6-6-2016 10:10 發表

好似支支都會花, 支迷SAI已比我玩到見晒銀..    我見RWA以前有支用黃銅做咁可能花都唔會見銀, 但會氧化..

我估真鐡應該唔會花掛, 人地點做呢??

今日行過君君君, 見到應該係WE將會出兩支疑似SAI, 版已見, 但未知出售日期

上面係吸得住磁石, 咁應該係鋼SLIDE

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-6-2016 14:13 發表

好似支支都會花, 支迷SAI已比我玩到見晒銀..    我見RWA以前有支用黃銅做咁可能花都唔會見銀, 但會氧化..

今日行過君君君, 見到應該係WE將會出兩支疑似SAI, ...
你一係試下拎去做Cerakote囉

真鐡都係會都花

SAI自家果隻coating就無咁易花, 或者Titanium Nitrate (TiN) coating
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

君君君見到支疑似鋼SAI..... 應該都"coming soon" 在好耐了

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 7-6-2016 14:13 發表

今日行過君君君, 見到應該係WE將會出兩支疑似SAI, ...
其實係花多花少既問題...有D管真係唔FIT位...可以花到好肉酸

我之前試過CHAMBER頂個平面花到好似股市D圖咁

不過吉打D野買左咁多年都係覺得要靠D運氣

最近係見佢出左2016沙漠風暴SLIDE...但冇跟外管...所以想問問條一體管咩狀況

諗緊買一體管定買返兩節管加彈弓好

講起WE. 等緊佢新M1911

回覆 54# 的帖子

今晚影比你睇下點花...

引用:
原帖由 2slow 於 7-6-2016 14:46 發表
君君君見到支疑似鋼SAI..... 應該都"coming soon" 在好耐了
即係做唔到

引用:
原帖由 Opica 於 7-6-2016 16:12 發表
講起WE. 等緊佢新M1911
支1911有乜賣點?

引用:
原帖由 Kwind 於 7-6-2016 15:54 發表

其實係花多花少既問題...有D管真係唔FIT位...可以花到好肉酸

我之前試過CHAMBER頂個平面花到好似股市D圖咁

不過吉打D野買左咁多年都係覺得要靠D運氣

最近係見佢出左2016沙漠風暴SLIDE...但冇跟外管...所 ...
點花請看圖...

左邊係新的吉打鋼slide set, 右邊舊款鋼barrel比我磨銀左

引用:
原帖由 2slow 於 8-6-2016 10:58 發表

點花請看圖...

左邊係新的吉打鋼slide set, 右邊舊款鋼barrel比我磨銀左

THX 師兄

個頂平面個位冇花就放心了

發新話題