發新話題

[KSC/KWA] KSC Auto 9?? SYSTEM 7?

Double post
Del

引用:
原帖由 Opica 於 2-6-2016 11:20 發表
1200買comp頭、grip、sight
1200買台版新版
2400都可接受下。。。
查返網, out of stock果套嘢都650美金,
你指係另一套金身??  

不過舊系統我又唔想投資咁多, 預唔長命

買日版殺肉
然後裝上台版93R(S7)

附件

2-6-2016 11:33

引用:
原帖由 Opica 於 2-6-2016 11:27 發表
買日版殺肉
然後裝上台版93R(S7)
即係要個身, 內臟換台版93R?  有計
有乜牌子介紹? 是否可直上?  等我預備下,

謝謝

KSC 日版Auto 9
KSC M93RII (S7)
彩虹兩支要2400

我搵到呢個post, 內有KWA/KSC? 93R, 個slide係金屬, system 7

http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=106477&page=1

唔知係唔係你講的

如可直上乜都唔洗改, 咁可以諗得過, 起碼1/3金身...

Yes ar
個三樣唔係內件所以應和新系統無關
應該可直上
除非新版連外部都有修改

引用:
原帖由 Opica 於 2-6-2016 11:43 發表
Yes ar
個三樣唔係內件所以應和新系統無關
應該可直上
除非新版連外部都有修改
正wor,連frame都可改埋金屬, 真係好吸引, 下個月又要洗錢,
起碼今個月放心喪打, 壞咗都唔怕

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 11:55 發表

正wor,連frame都可改埋金屬, 真係好吸引, 下個月又要洗錢,
起碼今個月放心喪打, 壞咗都唔怕
日版frame本身應該係金屬了.

主要係日本的前段, 後準星及grip,
將呢3樣砌上支 S7版93R就出得街了(應該就係咁簡單)
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

如果近期呢支auto 9冇改動的話,應該不能直上
印象中下槍身近槍咀要車坑
滑架要係準星位置車坑,照門冇分件要再研究點樣固定
握把冇心情試位唔肯定
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

咁大穫

但都係接受範圍之內

支野先1100...

引用:
原帖由 暈又暈 於 2-6-2016 12:11 發表
如果近期呢支auto 9冇改動的話,應該不能直上
印象中下槍身近槍咀要車坑
滑架要係準星位置車坑,照門冇分件要再研究點樣固定
握把冇心情試位唔肯定
就你所講我詳細睇過, 真係要改下, 都有信心做到
只係個膠照門應該係痴死咗係個膠SLIDE上面, 要作破壞性分拆先可以拆到佢出來, 拆到的話, 係個金屬SLIDE 上面鑽個孔用平頭螺絲收死佢就得
個GRIP係未知數

另外, 要改3round , 就要搵3 round果套option, manual 上面話有呢套嘢, 但現實中有冇人入貨? 我估無..

日本阿虎劏料相, AUTO 9 版飛機
http://page13.auctions.yahoo.co. ... 3999?u=%3bshopbebox

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2-6-2016 14:18 發表

就你所講我詳細睇過, 真係要改下, 都有信心做到
只係個膠照門應該係痴死咗係個膠SLIDE上面, 要作破壞性分拆先可以拆到佢出來, 拆到的話, 係個金屬SLIDE 上面鑽個孔用平頭螺絲收死佢就得
個GRIP係未知數
...
3連發套野WII TECH出過...去UN搵下...未搬鋪前見到仲有

請問WII TECH既野邊樹有呀? 除了UN...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題