發新話題

[others] 最近見到迷M9好平

最近見到迷M9好平

成支金屬仲平過G42, 差D想比錢
但唔見呢度有Ching評測過呢支迷.. 舊馬記系統, 唔敢入手

當時買的ching, 支M9打壞咗未

係槍地獄試過
個匣會搖下搖下
佢話成批都係咁

引用:
原帖由 Opica 於 17-6-2016 10:33 發表
係槍地獄試過
個匣會搖下搖下
佢話成批都係咁
就係咁,我都搖過,搖到出晒聲。。 

所以無入, 上來問下先
(之前支迷鋼G19完全好實淨,搖都無乜聲)

M9我唔熟, 但既然係舊馬記系統, 咁仲有無彈匣賣呢?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 17-6-2016 11:09 發表
唔係新系統無改到隻匣咩?
伸報:我只有一支舊馬記系統換了吉打金身的M9軍版

引用:
原帖由 2slow 於 17-6-2016 11:09 發表
剛睇隔離台CHING話可用KJ M9匣, 但我都唔熟M9, 無研究

講真, 唔好因為平而入件令自己煩腦的槍

引用:
原帖由 RCman 於 17-6-2016 11:19 發表

唔係新系統無改到隻匣咩?
伸報:我只有一支舊馬記系統換了吉打金身的M9軍版
即係馬記的M9新舊系統都係用同一款匣
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 17-6-2016 12:05 發表

剛睇隔離台CHING話可用KJ M9匣, 但我都唔熟M9, 無研究

講真, 唔好因為平而入件令自己煩腦的槍
唔知點解對M9/M92呢個系列完全無Feel.... 除了M93R

M93R+1

哩把老翻馬老二舊版92F (Marking 係M9 但實則只係92F)
嘅不是《女火金》,亦不是《3HK》
但聽講玩過上手的明友仔評語
【蟹貨】!不宜持有...

引用:
原帖由 Opica 於 17-6-2016 12:55 發表
M93R+1
M93R+2

用來改auto-9

SRx代工,意大利版Marking
漆面好易甩
鋼Hammer,鋼回膛桿
Recoil spring偏軟,可換150%彈弓
黑色內管,Hopup用六角匙調較
可用WE,KJ匣
馬記匣要換上面兩款匣既出氣膠

適合粗打,不值得投資落去改

引用:
原帖由 2slow 於 17-6-2016 12:22 發表

即係馬記的M9新舊系統都係用同一款匣
新系統最主要係加入左可調式hop-up同埋de-cocker
彈匣無新舊之分

引用:
原帖由 tf141 於 17-6-2016 23:24 發表

新系統最主要係加入左可調式hop-up同埋de-cocker
彈匣無新舊之分
仲有全行程

記得個時買六舊, 打得,睇得又唔貴, 外觀優先呢支抵

發新話題