32 123
發新話題

ARES 新款狙擊槍 AS 01 ( STRIKER 01 )

難拆嗎?

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 2016-9-30 16:22 發表
係聯合國買的.....一張金色再一張紅色......感謝店家有少少相討空間
灣仔上樓對嗎?  
出糧俾蟻咬緊

(可惜...係aeg, 留名睇開箱)

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 2016-10-1 07:59 發表
師兄,係用電槍彈弓的手拉狙擊槍
咁又可以玩o下o番

毒倒

止痕藥已買
好大彈簧聲

師兄們有什麼玩具鏡好介紹

引用:
原帖由 Ang123456 於 2016-10-2 15:43 發表
大彈簧聲意思是彈弓回音聲?
如果落PDI 短彈弓咪宏宏聲?
Thanks!
Ping ping 聲啫, 都正常o既其實, 自己剩係撚過o下gbb係到大驚小怪o者

開箱文不敢獻醜
睇manual頂住先

I wonder what are the CO2 n Gas options

粗略試o左幾飛, 0.25, 盒取乜都無較, 户外濕熱天氣, 超微風, 因為無鏡, 目測30m ~ 40m 無左右偏 , drop 幾多o吾知

Dave 兄 估中了 , 原裝grip內有hex兩枝:

0.2珠@134汽...gas?! WTF?! 反正我信了

引用:
原帖由 milkcc03 於 2016-10-2 21:40 發表
師兄,請問外管係唔係漸縮管?
對的
不喜歡?

(ps. Just outside appearance... you don't mean 內籠 right? 內籠就不知, 未拆)
(pps. 不過斷估唔會為慳少少鐵 整條有choke outter barrel咁盞鬼o卦 )

引用:
原帖由 milkcc03 於 2016-10-2 22:11 發表
如內籠唔係冇所謂...
如果內籠都係漸縮diy定管對小弟而言有比較煩
明你concern...今日趁老虎不在只靜静雞dry J 了ㄧ會, 未得閒拆

如拆了即告訴你

現有請其他師兄們

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 2016-10-3 16:14 發表
已拆散準備換管,簡介如下:

1,內管行電槍管,膠是馬記手槍款
2,上槍身、上匣位同半邊火控是一體成型
3,上彈指示器是快拆pin,以鎖筒身
十分期待

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 2016-10-3 18:38 發表
更正:經與友人研究,確認內管要用vsr10款式內管,對不起師兄
Tim 兄, 多口一問, 條outter barrel 全管bore diameter 是否一樣無前窄後濶

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 2016-10-4 09:46 發表
師兄,條管是前窄後闊的,我放一粒u記type96定管落去,去得幾厘米已經頂住
受教了 謝謝
師兄有無機會試唔落定管集彈差幾遠?

32 123
發新話題