發新話題

[others] 已開賣SAI M&P9

青把割傷問題解決左未先?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

台灣已開賣, 4到尾台元, 你地覺得邊隻色好睇??
諗諗下, 個金外管應該花硬, 花咗無得救, 咁沙色配黑管花咗都可自己BLUE返

spec :
Cyber Gun "毒"家授權 廣受好評 M&P9 升級再出發!  座動順暢的系統結合SAI的帥氣外表再加上雙光纖照門 爽度一次到位! 連
知名射手Chris Costa 都愛不釋手的市場新寵 !
動力:瓦斯
發數: 17+1 發
長度 : 16.5 cm
重量 : 約 720 g
初速 : 約 95 m/s
附 握把握片 可調整適合的握感

--

幾靚仔,又光纖又sai chamber 又盛.. 抵啦..
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 20-7-2016 11:11 發表
幾靚仔,又光纖又sai chamber 又盛.. 抵啦..
兩隻色都咁靚, 但買晒會好敗家,

個人覺得SAI 的印像是黑槍身+金色細件,全金不太喜
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 20-7-2016 11:42 發表
個人覺得SAI 的印像是黑槍身+金色細件,全金不太喜
我諗要去睇下實物, 如果SLIDE係近FDE可諗, 如果近土豪金就免

佢前作正常MP9 賣$950
如果賣$1200左右都ok
外觀佢唔太差,一定比我們好....我指外觀

大家觉唔觉啡色的有明显色差,我指手柄軟膠与枪身?
还差个trigger,唔知rf套for marui 可不可改装到?

引用:
原帖由 Woo208 於 20-7-2016 14:26 發表
大家觉唔觉啡色的有明显色差,我指手柄軟膠与枪身?
我覺得佢近似金色, 就好似VFC果支SCAR咁, 唔洗沙色, 所以有色差

如果似呢支都可諗諗

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-7-2016 14:29 發表

我覺得佢近似金色, 就好似VFC果支SCAR咁, 唔洗沙色, 所以有色差

如果似呢支都可諗諗
呢支同玩具果支比,支玩具槍立即... Thx for sharing

剛去槍地獄望過,千頭。兩支都唔錯 黑色有少許一點甩油。唔知係qc 問題
後準星有少許唔正,1-2度歪
沙色出奇ok. 近fde. 不過還有少許金金地。但好過 Vfc scar果個土豪金好多
渣上手重量唔錯。比g17 gen 4重
近g19鋼版重量
握把手感幾好,比glock 順服

店員都不肯定打落會否花外筒
因剛到。等入貨Ching 報告下

我要諗諗先

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-7-2016 18:10 發表
剛去槍地獄望過,千頭。兩支都唔錯 黑色有少許一點甩油。唔知係qc 問題
後準星有少許唔正,1-2度歪
沙色出奇ok. 近fde. 不過還有少許金金地。但好過 Vfc scar果個土豪金好多
渣上手重量唔錯。比g17 gen 4重
近g1 ...
見到現貨都仲唔買?可能等到師跑兄報告頭水已經沽清

引用:
原帖由 RCman 於 20-7-2016 19:21 發表

見到現貨都仲唔買?可能等到師跑兄報告頭水已經沽清
無咁快, 支槍 攞正牌又唔係平, 唔信佢做個量咁細, 點返本, 等頭鼠師兄試咗先

最想知佢跌管做成點

有牌送的

玩左几十次, 還未見花

點解好似無 pin?

唔知裝唔裝到!

V記同我們牌之前d沙色版,都偏金色,質感好low
VikingTac FDE真鐵係好靚,只有馬記Custom原版最接近FDE,膠都做到極精緻,有態度
D廠個金屬slide好似很正但價錢可以買番3支馬記bk ver,宜家等緊吉打slide,應該即將推出

發新話題