發新話題

[others] 已開賣SAI M&P9

引用:
原帖由 Woo208 於 20-7-2016 22:54 發表 [url=http://www.wargamehk.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=1224393&ptid=155720]
http://i307.photobucket.com/albu ... bile%20Uploads/A615 ...
呢套Trigger 係咪for 我們用的?

引用:
原帖由 ranger101 於 21-7-2016 00:13 發表
V記同我們牌之前d沙色版,都偏金色,質感好low
VikingTac FDE真鐵係好靚,只有馬記Custom原版最接近FDE,膠都做到極精緻,有態度
D廠個金屬slide好似很正但價錢可以買番3支馬記bk ver,宜家等緊吉打slide,應該 ...
D牌Slide的確係造功精細,質量對得起價錢

附件

21-7-2016 09:14

睇過SAI版的M&P9了, 基本可以肯定係舊瓶新酒, 我pass...

反而等左咁耐的VP9點解仲未出呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-7-2016 10:54 發表
睇過SAI版的M&P9了, 基本可以肯定係舊瓶新酒, 我pass...

反而等左咁耐的VP9點解仲未出呢
講性能,講改裝能力,一定係我們勝。
呢支作為Display gun 係不錯選擇,千頭一支SAI成鎗,連一條泡菜時拉都唔夠錢買。
VP9.....我都等緊

The trigger is ready fighter for 马記,I do not know that will fit or not. Just bought it first!

VP9...有問題
應該係改良卅修改中

引用:
原帖由 Woo208 於 21-7-2016 11:10 發表
The trigger is ready fighter for 马記,I do not know that will fit or not. Just bought it first!
MP9有馬記,我們及VFC
三個係統都唔同,我支我們都改左用巾魔SAI type trigger,
但會唔會for 馬記用唔到VFC呢?大家system都唔同

引用:
原帖由 RCman 於 21-7-2016 11:16 發表

MP9有馬記,我們及VFC
三個係統都唔同,我支我們都改左用巾魔SAI type trigger,
但會唔會for 馬記用唔到VFC呢?大家system都唔同
之前把迷G17 SAI都有跟埋trigger比你,
呢把無跟:
一係為了之後出option賺你錢,
一係為了慳錢比少d拉神費...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

老实说我覺得同是v記的迷g17 s 版精致过这把m&p9

我仲未諗惦買黑定沙。。。

Why not both

引用:
原帖由 kimkimkim 於 21-7-2016 17:17 發表
Why not both
yes, if I were rich enough

VP9堅係杯具

睇佢個website,media過part wallpaper calendar只有6,7,8三個月
其他月份都冇,我諗最遲8月應該上到市,個人猜測

引用:
原帖由 RCman 於 21-7-2016 09:14 發表

D牌Slide的確係造功精細,質量對得起價錢
D牌slide個人覺得係最正
可惜唔易搵 我搵緊佢新版usp45 slide
唔知邊到有得訂d牌野呢?

引用:
原帖由 ranger101 於 21-7-2016 21:51 發表
VP9堅係杯具

睇佢個website,media過part wallpaper calendar只有6,7,8三個月
其他月份都冇,我諗最遲8月應該上到市,個人猜測
4個鐘前E興趣出咗POST 說comming soon
睇來快有, 咁要留錢了買VP9了

發新話題