53 1234
發新話題

[others] 已開賣SAI M&P9

引用:
原帖由 暈又暈 於 15-7-2016 22:52 發表
青把割傷問題解決左未先?
我直頭見過滑架被chamber頂到跳殼位裂開揭起左

引用:
原帖由 NCP013 於 22-7-2016 00:00 發表

我直頭見過滑架被chamber頂到跳殼位裂開揭起左
邊支? 呢支??

研究過D迷 GLOCK, 刮外管頂主要係跌管後本來都唔會HIGH 到SLIDE, 但BLOW BACK 的震動有時會彈高咗個外管, 所以有幾下會HIGH到, 就花了,
如外管跟足真鐵設計可以係花硬

引用:
原帖由 ranger101 於 21-7-2016 21:51 發表
VP9堅係杯具

睇佢個website,media過part wallpaper calendar只有6,7,8三個月
其他月份都冇,我諗最遲8月應該上到市,個人猜測
已確認上市日期係15/8
睇下張WALLPAPER就知, 除非係世界未日, 否則8月應該有31日先係

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-7-2016 00:08 發表

邊支? 呢支??

研究過D迷 GLOCK, 刮外管頂主要係跌管後本來都唔會HIGH 到SLIDE, 但BLOW BACK 的震動有時會彈高咗個外管, 所以有幾下會HIGH到, 就花了,
如外管跟足真鐵設計可以係花硬
CYBER 巾普通版M&P9

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 22-7-2016 14:36 發表

已確認上市日期係15/8
睇下張WALLPAPER就知, 除非係世界未日, 否則8月應該有31日先係
8月15日個顏色唔同, 莫非...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

呢把MNP9用黎落場玩 買唔買得過  定係買番馬記算

引用:
原帖由 hinson 於 22-7-2016 23:08 發表
原裝落場比較我相信馬記好難輸,但抵玩程度迷版相信值得玩

引用:
原帖由 hinson 於 22-7-2016 23:08 發表
落場實事派,唔介意多左個保險制及下身有ASGK 及Made in Japan 字眼外.....馬記係有保證。
但泡菜出比M&P9的SAI slide, 出比我們牌係有前後西,但出比馬記係無!
唔知點解會甘但兩者價錢係相同的。

53 1234
發新話題