發新話題

[others] 已開賣SAI M&P9

不是幾年前已出了?只不過今次掛上SAI件衫

http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... mp;highlight=M%2BP9

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 15-7-2016 09:10 發表

搞錯, 個made in taiwan...

除非大貨改返用CXW張相入面果個,否則可以唔洗買..

師兄講原本個serial nos plate 好大可能係跟鎗會有一片金屬片比你貼上去
圖中兩支都係Cyber巾,Full size 未貼,compact 貼左

附件

15-7-2016 10:48

引用:
原帖由 2slow 於 15-7-2016 11:00 發表

cybergun呢支印象中無廠出slide及概少option件
見過有鋼slide only, 好慘
我估買得曬爸巾SAI都係打算平價入手又有SAI一步到位。
就算開賣時千三四,都平過用老馬或我們散砌一支平得多,
只係要個樣唔打算改件.....曬爸巾都算係一個選擇。
甘如果要求高D的師兄,老實講單買條泡菜時拉,都已經貴過一支曬爸巾SAI 成鎗了。

引用:
原帖由 ayaka 於 15-7-2016 11:55 發表
火控&飛機座又係仿18C?
我唔會相信佢全新打造羅
多是換了條時拉,就舊瓶新酒再賣

附件

15-7-2016 19:26

15-7-2016 19:26

佢前作正常MP9 賣$950
如果賣$1200左右都ok
外觀佢唔太差,一定比我們好....我指外觀

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 20-7-2016 18:10 發表
剛去槍地獄望過,千頭。兩支都唔錯 黑色有少許一點甩油。唔知係qc 問題
後準星有少許唔正,1-2度歪
沙色出奇ok. 近fde. 不過還有少許金金地。但好過 Vfc scar果個土豪金好多
渣上手重量唔錯。比g17 gen 4重
近g1 ...
見到現貨都仲唔買?可能等到師跑兄報告頭水已經沽清

引用:
原帖由 Woo208 於 20-7-2016 22:54 發表 [url=http://www.wargamehk.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=1224393&ptid=155720]
http://i307.photobucket.com/albu ... bile%20Uploads/A615 ...
呢套Trigger 係咪for 我們用的?

引用:
原帖由 ranger101 於 21-7-2016 00:13 發表
V記同我們牌之前d沙色版,都偏金色,質感好low
VikingTac FDE真鐵係好靚,只有馬記Custom原版最接近FDE,膠都做到極精緻,有態度
D廠個金屬slide好似很正但價錢可以買番3支馬記bk ver,宜家等緊吉打slide,應該 ...
D牌Slide的確係造功精細,質量對得起價錢

附件

21-7-2016 09:14

引用:
原帖由 2slow 於 21-7-2016 10:54 發表
睇過SAI版的M&P9了, 基本可以肯定係舊瓶新酒, 我pass...

反而等左咁耐的VP9點解仲未出呢
講性能,講改裝能力,一定係我們勝。
呢支作為Display gun 係不錯選擇,千頭一支SAI成鎗,連一條泡菜時拉都唔夠錢買。
VP9.....我都等緊

引用:
原帖由 Woo208 於 21-7-2016 11:10 發表
The trigger is ready fighter for 马記,I do not know that will fit or not. Just bought it first!
MP9有馬記,我們及VFC
三個係統都唔同,我支我們都改左用巾魔SAI type trigger,
但會唔會for 馬記用唔到VFC呢?大家system都唔同

引用:
原帖由 hinson 於 22-7-2016 23:08 發表
呢把MNP9用黎落場玩 買唔買得過  定係買番馬記算
落場實事派,唔介意多左個保險制及下身有ASGK 及Made in Japan 字眼外.....馬記係有保證。
但泡菜出比M&P9的SAI slide, 出比我們牌係有前後西,但出比馬記係無!
唔知點解會甘但兩者價錢係相同的。

發新話題