發新話題

野生動物園老虎咬死人

凡是咬過人的都會打靶架。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 FBC1 於 26-7-2016 16:28 發表

我認為唔會殺虎,係二個大媽自願落車比老虎咬既.
結果係點真係好難估,上面D邏輯⋯
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-7-2016 17:39 發表
凡是咬過人的都會打靶架。。。

凡是咬/食過人的動物都會打靶架。。。世界通行

據說人肉的碳水化合物是眾動物之冠,即係甜,一食上癮禾

吾係問我係咪真,我食過自己手指咋

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

獅子老虎熊一食過人之後就會繼續食人! 因為人係食物一種!

所以

一定要擸殺!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-7-2016 20:22 發表

話說人肉似石榴味。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-7-2016 20:22 發表

蘇兄......你食自己......手指咋咩?
FBC1

引用:
原帖由 怒人甲 於 26-7-2016 19:52 發表

結果係點真係好難估,上面D邏輯⋯
咁又係,有時估佢唔到既.
FBC1

北京傳來的最新消息..........

北京野生动物园老虎叼走一个下车的女人后,全国各大城市的中年成功男人纷纷以各种理由,带老婆驾车奔赴北京,他们的计划就是自驾游玩野生动物园,园内游玩途中故意和老婆吵架,刺激老婆下车,然后关上车门;这引起了北京成功男人的强烈不满,他们说目前动物园的老虎连北京的老婆都吃不完,外地的就别来捣乱了。.. .. ..

引用:
原帖由 reniless 於 26-7-2016 21:02 發表

話說人肉似石榴味。
未食過石榴...

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 reniless 於 26-7-2016 21:02 發表

話說人肉似石榴味。
唔係似豬肉咩

[quote]原帖由 33tt 於 27-7-2016 22:31 發表
北京傳來的最新消息..........

北京野生动物
FBC1

成日食字呀老友

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-7-2016 12:08 發表
成日食字呀老友
禾刀唔知典解.
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-7-2016 23:16 發表

未食過石榴...

好酸wor

發新話題