23 12
發新話題

以色列八輪裝甲車-Eitan

以色列八輪裝甲車-Eitan

車身重35噸 馬力750匹柴油引擎 公路最高時速90km 此車將聯同另外兩款用坦克底盤改裝既裝甲車完全淘汰M113

個樣幾靚仔

35T,屬重型裝甲車了.
FBC1

家下吾興側面了槍了。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

依家唔興射擊孔啦,車頂有座摇控自動炮或重機槍.
FBC1

嘩! 好靚仔!   重有窗門睇路望住來揸 !

不過油太仔啲裝甲車好貴呀!

當年坐架M113! 如果袋鼠很買就正啦!

但講到實用性! 此终我覺得架BUSHMASTER點都會好啲啲.

我會揀以色列果架.
FBC1

德國正

附件

18-8-2016 21:21

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 18-8-2016 21:21 發表
德國正
拳師式,半架德國車,佢另一半係荷蘭

不過如果講先進,BAE SYSTEM有一部好很勁既係全電驅動,唔使車軸,未來大趨勢。

引用:
原帖由 Hamlet 於 18-8-2016 21:24 發表

拳師式,半架德國車,佢另一半係荷蘭
多功能

附件

18-8-2016 21:27

18-8-2016 21:27

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 FBC1 於 18-8-2016 19:34 發表
我會揀以色列果架.
比著我都會,因為靚仔, 其怪!望真啲駕油太仔底擔! 應該九成比IDE一炸就就玩完! 但架BushMaster可頂住地雷同IDE, 火槍, 重有一樣好處! 有防彈窗口, 停車時比大家有準備望定個還境致出車, 係中東救左好多軍人條命, 別外有冷氣空調, 有大量冰水飲! 啲坐椅好過九巴! 重有音響設備! APC車身但內隆設備同私家車有得輝。

引用:
原帖由 rho837 於 19-8-2016 00:56 發表

比著我都會,因為靚仔, 其怪!望真啲駕油太仔底擔! 應該九成比IDE一炸就就玩完! 但炯ヾI APC車身但內隆設備同私家車有得輝。
九巴新車個D坐椅又真係.....
過份桶形,座墊冇後傾角度,背墊太企身

引用:
原帖由 rho837 於 19-8-2016 00:56 發表

比著我都會,因為靚仔, 其怪!望真啲駕油太仔底擔! 應該九成比IDE一炸就就玩完! 但炯ヾI APC車身但內隆設備同私家車有得輝。
乜內籠咁正架?估唔到咼仲有音晌呀.
FBC1

引用:
原帖由 051039 於 19-8-2016 01:02 發表

九巴新車個D坐椅又真係.....
過份桶形,座墊冇後傾角度,背墊太企身
唔企身又邊有咁多空間安裝多二排座椅呀.

FBC1

23 12
發新話題