33 123
發新話題

俄羅斯海軍節閱艦式集結中

俄羅斯海軍節閱艦式集結中

舷號751 影得船身條curve好靚
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

唉!太西方了
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-8-2016 08:48 發表
唉!太西方了
係進步简潔了,有助隱身.
FBC1

好像共產國家和歐美國家為了冷戰做準備 Thx for sharing

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-8-2016 08:48 發表
唉!太西方了
仲有好大段距離

蘇司富係個蘇俄粉絲,難怪一時間接受唔到既.
俄海軍軍艦在設計方面確係有進步既.
FBC1

戰艦最好有咁大得咁大,裝甲有咁厚得咁厚,砲有咁粗得咁粗,導彈有咁多得咁多,係雷達上有咁顯眼得咁顯眼就啡呢骨啦

DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-8-2016 15:47 發表
戰艦最好有咁大得咁大,裝甲有咁厚得咁厚,砲有咁粗得咁粗,導彈有咁多得咁多,係雷達上有咁顯眼得咁顯眼就啡呢骨啦

吓......
FBC1

新俄海軍.

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-8-2016 15:47 發表

戰艦齊射,男人嘅浪漫

巨艦大炮既時代巳過了,呢種巨炮齊發場面只有圖片才見到.
FBC1

引用:

導彈有咁多得咁多........甘要佢啦

附件

21-8-2016 12:32

Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 21-8-2016 12:32 發表

導彈有咁多得咁多........甘要佢啦
呢艘係基洛夫號?
FBC1

回覆 14# 的帖子

二號艦Frunze(伏龍芝)號,而家叫Admiral Lazarev新舷號015

33 123
發新話題