發新話題

3X幾歲人先黎考車牌.....

從來唔覺揸車好威好型,又唔知幾時開始著衫著得越嚟越有型,有日發覺著得型迫巴士迫鐵路係好煩,所以走去學揸車。但後來又發現揸車係好煩躁的事情,真的一點都唔型,最後人唔要面則無敵,日日黐個昔日小弟車坐,返工放工有順風車坐,自己又可以繼續著得有型。

今日做乘客,坐响後座舒舒服服上網打機瞓覺。
---
昔日潮鞋cr8rec

附件

26-8-2016 08:10

26-8-2016 08:10

27-8-2016 08:57

落車早餐

對教主駕駛功夫充滿信心

老虎夢想車係甲蟲仔,不過老虎聽到話小車容易被欺負後就放棄小車,再講小車唔夠一家大小坐。

引用:
原帖由 YSL 於 26-8-2016 14:18 發表
雪左十幾年,今年年頭入手車仔一架,做假日老新手
最近公司有個老人家幫佢嗰女買車,二手車仔,屋企冇地方泊,就暫時泊喺公司停車場,一泊泊咗成兩個禮拜。有車同事見部陌生車就八卦,老人家話無揸車十幾年,佢唔講真係唔知。之後成班友仔一得閒就落去車場搞人架車,裡外又洗又抹又換水撥又換冷氣風格,玩車嘢人係鐘意搞人部車。

發新話題