24 12
發新話題

VFC SR25香港區開箱

香港開箱。工起師兄又入支7.62
留名等影片

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-9-2016 14:37 發表
敗家一影

小災情
呢度開始生蝕, 要加下油

打咗幾匣呢條PIN鬆咗出來, 自己推返入去
sr25經典版都係M3/m1鏡最有味道 ,
槍身PIN會甩會唔會PIN入面個C字扣唔夠緊鎖唔死? 不過可以用防逆個支杆鎖死,但7.62 size唔知有冇M4就見過有

回覆 14# 的帖子

咁大支鏡3xx咁平質量得唔得? 大陸個D ACOG 4倍咁細支都成6舊 ,
玩十字鏡特別係高倍數最驚裝左上槍唔水平(望遠野差之毫釐,謬以千里), 又較唔到十字去返正中咁成支鏡得個望遠功能 ,
不如買個安心直上豬皮或質量有保證個D港台貨好過比較有保證

回覆 19# 的帖子

我估豬皮都係大陸造,但叫得豬皮質量應該有返咁上下造功 ,
大陸件好似D鏡橋我買過幾隻完全得過樣鎖唔實又鬆又唔正中
手柄全新都裝唔落支骨到 ,飛機尺吋做大左一個碼完全冇得用 ,
D鏡縲牙大力小小擰一係裂一係滑牙 如個做裝籂都OK, 追求準度質量平個堆我就唔敢玩...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-9-2016 17:59 發表

所以兩支都買
一支疑真
一支玩射擊
7.62大匣仲有SVD同SCARH , 都係大匣好玩D夠霸氣後座力一流, 5.56 GBB其實玩得多有D悶冇衝擊感
如果未來有.50GBB M82/M107狙咁就真係噴血 , 唔要求鋼身咁重咁貴,只求大大大後座力同外型夠殺食

引用:
原帖由 gtoray 於 5-9-2016 19:30 發表
M82 好似出過支拉一打一跳殼喎?
Yes,個支完美像真鋼版萬幾蚊就真係玩唔起
出支幾千蚊GBB鈻版窮玩就好

回覆 26# 的帖子

台仔個支好似只係M107? 我似為係M82
M82/M107做GBB狙既話性能將會好恐佈, 超大彈夾超大飛機後坐力強氣化勁,
打半自動配極長管,火力射程都好有睇頭
缺點我諗彈夾將會好貴同好重(SW M107 AEG 6.6KG) 可出埋短管版咁唔會太長,
不過落場一般玩呢D長狙都會係定點射擊,支槍重但唔洗托住成日衝,體力都唔會消秏得太大,主要玩Feel姐如果有出GBB就....爽

回覆 28# 的帖子

.50既大大隻夾入彈量起碼可以50飛,夾氣缸咁大叉一次氣閒閒地可能打過百飛單發 ,
打半自動唔派彈兩隻都夠既, 最想我們做Z系統出,又準又氣化更勁又唔貴....

如果V記會出就希望做鈻版就好... 全鋼以V記質感一定正到噴血好難唔心動 ,
但同時銀包都大出血...

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-9-2016 22:47 發表
如果M107出GBB真不得了, 價錢仲...
可能VFC已經睇到大家掃求, 佢一向出槍出得好啱香港人口味
近年真係好進取,以前啱啱投入GBB市場唔係比人彈睇得唔打得就講到只係掛牆,自從迷版手槍同神奇化gbb開始性能同性價比直線上升,大幅度改設計改用料造價亦唯持差唔多唔會成機掁價,仲有升級包比舊版我覺得已經算係誠意表現,而家仲發展埋鍛造真係業界數一數二
係以前最舊版第一水既玩家使用感覺唔太好(小弟亦係其中一份子之一 ),希望而家越做越好,開發更多槍型造福玩家,等特價同g36就去馬

啱啱網睇E記終於有貨! 係仲有九折?  
但我X, 無耐先買完新玩具再買實比人X死。。。早知入左呢支先難得九折平成七𡚒

回覆 36# 的帖子

新槍無折??  有折先考慮入, 唔通要等下先
但又UP限量, 一陣有量產版可能冇限量咁靚價又一樣 ,一係出平版

回覆 38# 的帖子

網購就...唔好了 ,冇理由有門市唔買搞網購咁麻煩

入啦入啦收藏既話唔差個少少配件 , 都玩到最高階鍛身,真品保養得好又保值彈銀許可冇理由唔入埋,
遲D真係唔玩放返出去都唔蝕得幾多,賺左玩個段時間最高級享受喎,乜都抵哂係咪先

引用:
原帖由 goodsmile 於 7-9-2016 23:05 發表
報到~差D放唔入
又一位放毒

回覆 77# 的帖子

如果紅娘前排85折呢支有貨都入呢支鳥。。

24 12
發新話題