發新話題

[WE] WE新M4匣。。。

引用:
原帖由 gainax 於 21-9-2016 01:42 發表
其實要做LMG GBB 以氣化黎講已經冇問題,日本仔好耐以前用WA系統DiY都搞過支
https://m.youtube.com/watch?v=xr4WXpd4aJI
方仗Ak夾大叉8秒可以auto40+40飛, 所以應該係開發成本問題。。
未來相信訂單夠總有機會 ...
打裝機feel....
ROF慢左dd呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

到時拎LMG玩CQB

引用:
原帖由 gainax 於 20-9-2016 21:31 發表
終於出喎 唔知入到幾飛氣化好左幾多? 幾時做cmag
真係感覺到'我們'可能會係第一家量產GBB cmag....
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 16# 的帖子

134a 拖重煲咋...
要快可以set到ROF >15, 但咩兩個CMAG落場都唔夠玩

我諗最易做到LMG GBB都係方仗RPK 加彈鼓只要做彈鼓就得,100~120飛應該氣化無問題, 心目中既LMG緊係M60~M249
但實用性當然係KSZ MP9/M11加彈鼓外型啦, 到時驚個個快頻派彈玩GBB又走返AEG舊路咋

回覆 18# 的帖子

我們咁有創造力一陣真係出CMAG或戰艘版P90彈箱都唔出奇, 到時個個快頻玩GBB派彈場面其實幾有趣

引用:
原帖由 gainax 於 21-9-2016 01:42 發表
其實要做LMG GBB 以氣化黎講已經冇問題,日本仔好耐以前用WA系統DiY都搞過支
https://m.youtube.com/watch?v=xr4WXpd4aJI
方仗Ak夾大叉8秒可以auto40+40飛, 所以應該係開發成本問題。。
未來相信訂單夠總有機會 ...
日本仔有用a&k 249+ we m4匣改gbb 249
We係時候學下野

會否full到2-30飛就變雪條?
不過單發ok已滿足
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 21-9-2016 13:48 發表
不過單發ok已滿足
應該唔會掛 we普通m4匣都可以一雞清啦

YYE啲新夾!把鬼! 整隻全膠密砵重好啦!

佢係到孖來孖去,是否代表新款受各種因素影響難出呢?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-9-2016 17:42 發表
佢係到孖來孖去,是否代表新款受各種因素影響難出呢?
出下朱生果d囉
都出左mp5同m14 朱生應該得掛

唔係80飛,WE近排鍾意雙飛多d

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-9-2016 18:49 發表

出下朱生果d囉
吾明。。。。

吾知係咪避拉腎
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 horenhim 於 21-9-2016 13:48 發表
不過單發ok已滿足
雪條都仲可以一雞爽清喎 除非冬天天氣太凍
正常咁大個缸打兩轉一百飛我諗唔難,冬天就真係要設計返D空間塞D暖包係入面

引用:
原帖由 jn_jona 於 21-9-2016 18:49 發表

出下朱生果d囉
如果出Mp5孖夾就好玩,無氣化問題

發新話題