25 12
發新話題

[others] 有冇師兄有RWA出既2.5-10 X26 scope?

引用:
原帖由 Opica 於 28-9-2016 16:30 發表

既係RWA呢支同Vector Templar差唔多?
完全唔同, Templar 係1-4X

引用:
原帖由 Opica 於 28-9-2016 16:30 發表

既係RWA呢支同Vector Templar差唔多?
完全唔同X2
我只係解釋o左RWA呢支既出處及血统, 所以佢頂GBB應該冇問題.

我自己會揀Vector Templar 1-4X, 倍數較實用之餘, 呢支一直係針對真槍市場, 可靠性會有番一定標準, 唔駛煩d太騎呢問題.
Sniper Central曾經評核過Templar, 以佢地苛刻既標準, Vector當然唔會有高分, 但人地成枱都係最頂班既遠程鏡, Vector冇完全被人否定, 已經交o左功課

同意loveless兄,  
人地評測真品用的鏡, 絕對唔會攞支汽槍用的鏡去試, 有返咁上下LEVEL先可放埋一張枱, 汽槍鏡實散晒

我諗樓主要揀, 就揀下個reticle 邊個適合你用途, 建議你去射X試下 佢地網頁做好多VECTOR鏡, 有D都無放出來,

vector optics 1.5-4x
射手賣緊7百幾咋
好痕買左支

引用:
原帖由 nec338 於 7-10-2016 18:56 發表
vector optics 1.5-4x
射手賣緊7百幾咋
好痕買左支
Templar?

引用:
原帖由 Opica 於 7-10-2016 19:04 發表

Templar?
呢支

附件

image1 (1).JPG (58.92 KB)

7-10-2016 20:41

image1 (1).JPG

樓主如果有budget, 可以考慮vortex strike eagle,連打3 Gun 比賽既鬼佬都讚好

引用:
原帖由 alexmgjai 於 8-10-2016 12:59 發表
樓主如果有budget, 可以考慮vortex strike eagle,連打3 Gun 比賽既鬼佬都讚好
Vortex Strike Eagle 係國產公模野, 同一間廠最少同時用緊同一套tooling, 去OEM以下o甘多支1-6X24

Primary Arms ACSS
Millett DMS
Optisan CX
Athlon
CCOP TR
Simmons Predator
BSA Multi-Gun
Sun Optics
仲有一定數目聽都未聽過既歐美牌子..
當然各個牌子既質量會有不同, 出廠價會反映各個牌子對用料、裝工、精度的不同要求....

可以試吓支buns hell AR 1-4,二千令講明韓國造
http://www.opticsplanet.com/bush ... ffp-riflescope.html

回覆 24# 的帖子

佢個FFP 係1-2倍果陣真係睇死人

25 12
發新話題