發新話題

舊個班人去曬邊呢

大左,上離做野,少對電腦,我都上少左。

引用:
原帖由 b.jam 於 5-10-2016 00:35 發表
[quote]原帖由 rho837 於 4-10-2016 16:46 發表

r兄有無去過紅花嶺,我好想試下上紅花嶺,想知大既有幾斜
Sorry! 我踏左幾年單車重係新仔一名! 我未聽過紅花嶺!

暫時跟朋友操車覺得好長好斜都係加度理農場由綿田山大布, 其此就係上大㡌山跛跛, 香港上太平山頂都試過!

聽班車手講快踏天平山都好CAM!

skip

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

因為呢個post 我又上下水先,其實咁岩想賣走d wargames 野先上黎

我都係十幾年前舊版已經日日上CGF, 6周年個布袋依家都仲日日放係背囊,幾件polo都仲會著,不同已經5-6年冇打過game了,班fd結晒婚生左小朋友就停晒

我依家都有踩單車(road bike),歡迎約騎

一位老人路過此post.。。。。。

引用:
原帖由 Opica 於 4-10-2016 01:29 發表
我仲記得幾個

有 車厘子,柔,阿當,oldman,有個好似叫十三,undefined。。。
狂叫鵝牙?

引用:
原帖由 MG-42 於 4-10-2016 03:53 發表

而且以前好玩好多,漆廠大煙通古洞場又正又免費,而且風氣都唔同以前... 每場有plan咁打認真好多 而且依家都好少新人加入... Wargame已經係夕陽活動
大煙通真係好正,星期六日根本唔洗約人,去到就有成百人,諗住上去食埋早餐先打就會比FD X, 要O係下面斜路旁食住打

引用:
原帖由 gainax 於 4-10-2016 07:21 發表
以前冇不死人架  同埋好少認真講力,唔太過火已經無人理
一認真上黎已經無限扭力
"唔死咪打到佢死"

"您去邊呀?死人區,您都冇死"

引用:
原帖由 vp70usp 於 4-10-2016 15:26 發表
依加d人呢,咩都話要公平
只要你技術高過佢,或者枝槍勁過佢,佢就會即刻話唔公平,唔同你玩
但係佢唔會諗去upgrade自己既技術同裝備
我最後果次打驚...D小學雞話著迷彩唔公平

唔知軍醫算不算舊人。。。當年夜戰寶田3間屋、摩星打袋鼠,九龍唔記得打边度了。。還有更多更多。。。真係港九新界打混。。。記憶猶新!
當年未諗過用手机都可以上CGF、當年打game打爆左隻勞力士369。。。。
因為私人問題離開CGF接近兩年,最近回巢,得閒間中吹下睇下,情懷可已變。。。。?

I"be back!
Happy Shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 mujiadam 於 12-10-2016 11:27 發表

我最後果次打驚...D小學雞話著迷彩唔公平
唔通著反光衣?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-10-2016 12:01 發表

唔通著反光衣?
最好全身螢光色

引用:
原帖由 T-800 於 12-10-2016 11:42 發表
唔知軍醫算不算舊人。。。當年夜戰寶田3間屋、摩星打袋鼠,九龍唔記得打边度了。。還有更多更多。。。真係港九新界打混。。。記憶猶新!
當年未諗過用手机都可以上CGF、當年打game打爆左隻勞力士369。。。。
...
您講果D都打過...我都要叫叔叔了

引用:
原帖由 mujiadam 於 12-10-2016 12:40 發表

您講果D都打過...我都要叫叔叔了
仲有鳳園、學校、同掃忽忽。。。
Happy Shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

發新話題