發新話題

舊個班人去曬邊呢

回覆 60# 的帖子

唔知e+仲有幾多人會好似煙通夜game甘玩呢
e+新一代咩都話要細火、公平,連街場都拎人地枝槍去check,限人打1.5

引用:
原帖由 vp70usp 於 13-10-2016 00:03 發表
唔知e+仲有幾多人會好似煙通夜game甘玩呢
e+新一代咩都話要細火、公平,連街場都拎人地枝槍去check,限人打1.5
有就實有ge 少d姐 睇下班人你岩唔岩玩姐
場又唔係大 下下打到周身花晒 老細唔炸型 老母老婆都嘈啦

回覆 62# 的帖子

嗰種玩法同改槍技巧,就黎失傳了

唔經唔覺,都上了此網近九年了。真心多謝
在此學到唔少野
之前龍兄有教整快頻,我到現在仲記的。
好愛高達的蠔兄唔知近況如何

葵芳大煙通,牛頭角麵粉廠, 松仔園, 摩星嶺等等
有好多現成天然道具, 好多位置十分講求戰術

特別鐘意煙通個場, 好有division urban Feel

以前打街場, d人改到有幾勁改幾勁, 全部鬼火,絕對過JJ
仲要用埋彈壺玩吹蛇  最唔鐘意同呢d人玩
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

讓我做隻路過蜻蜓~~~

引用:
原帖由 2slow 於 13-10-2016 10:28 發表
葵芳大煙通,牛頭角麵粉廠, 松仔園, 摩星嶺等等
有好多現成天然道具, 好多位置十分講求戰術

特別鐘意煙通個場, 好有division urban Feel

以前打街場, d人改到有幾勁改幾勁, 全部鬼火,絕對過JJ
仲要用埋彈 ...
果時仲未有鋰電,有次打煙囪,有條友打到舊電著火

引用:
原帖由 queen 於 13-10-2016 11:31 發表
讓我做隻路過蜻蜓~~~
QUEEN 爺!!

引用:
原帖由 vp70usp 於 13-10-2016 01:08 發表
以前你唔係講打power 無限飛 電氣化 吹蛇 孭樽果d阿?
電槍改法 玩法 萬變不離其中啦 會失傳

消失原因有好多,好似轉移去FB,咁多群組更易搵到同好

回覆 69# 的帖子

會架,e+好似無人知咩係土炮彈弓,哈哈
同埋呢,以前個d jjjj力係難改過快頻好多架

引用:
原帖由 sealsman 於 13-10-2016 12:51 發表

以前你唔係講打power 無限飛 電氣化 吹蛇 孭樽果d阿?
電槍改法 玩法 萬變不離其中啦 會失傳
電氣化好玩! 細細支MP5K,加CO2入AA電好正架。。。!
UZI吹蛇打502加重墜銅,"8面"威風、"10面"靠得住
Happy Shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 vp70usp 於 14-10-2016 01:07 發表
會架,e+好似無人知咩係土炮彈弓,哈哈
同埋呢,以前個d jjjj力係難改過快頻好多架
再早D。。。未有槍街,不嬲都係去廣東道X力彈弓配,不知幾平、靚、正。。。!ㄧ條彈弓仔要百幾捨元。。?當年簡直天荒夜談。。。哈哈~

Happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

當年人工唔貴,
個個一身手藝,
有錢未必搞掂,
部件多數自製,
人人雄心壯志,
創意無限發揮!

今日身嬌肉貴,
改槍銀両放低,
全部現成改件,
有錢包冇閉翕,
變晒懶蟲訓低,
沉迷手機MON仔,
壯志消磨大劑!

HAPPY SHOOTING!

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 vp70usp 於 13-10-2016 01:08 發表
我以前識個老手Up改到RoF>50,應該係真佢up過仲比人當場問候 以前打法迫你改槍手法越來越勁

發新話題