發新話題

舊個班人去曬邊呢

回覆 89# 的帖子

煙通年代都仲未興ecotech
個時仲興緊black hwak down,protec頭盔差不多人人有

回覆 91# 的帖子

我記得有段時間個個長搏長, G3,Psg1再加長兩面力,兩面王老吉力 尿代係個時代發明

引用:
原帖由 gainax 於 15-10-2016 14:47 發表
我記得有段時間個個長搏長, G3,Psg1再加長兩面力,兩面王老吉力 尿代係個時代發明
唔會1000摩打,12v以上槍越慢越恐怖!
偽君子!永遠虛偽!

回覆 93# 的帖子

個時未有1000麼,反而700麼扭力仲好 西絲他嗎D aeg kit當時係名牌

回覆 92# 的帖子

g3個hop up重一定要加條彈弓仔架
話說打power我依加仍然只信g3 !

引用:
原帖由 vp70usp 於 15-10-2016 16:25 發表
g3個hop up重一定要加條彈弓仔架
話說打power我依加仍然只信g3 !
手柄鑽窿幫助摩打散熱,改快拆pin死波箱唔怕直上!

自家裝電動上鏈匣!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 vp70usp 於 15-10-2016 13:50 發表
煙通年代都仲未興ecotech
個時仲興緊black hwak down,protec頭盔差不多人人有
冇錯! 果時有AIMPOINT M2 已經好潮

引用:
原帖由 gainax 於 15-10-2016 16:13 發表
個時未有1000麼,反而700麼扭力仲好 西絲他嗎D aeg kit當時係名牌
果時都冇乜選擇,FIRST 都未有

我諗起當年有人去"S3"改槍,,點知發現波箱鑼絲變成拉釘~!

回覆 99# 的帖子

唔係博士咩

間間都有人唱架啦,只係有間野,有CCTV 不特只,仲要周圍放錄音器

回覆 102# 的帖子

不知為何,馬記的g3同16a2我都有玩,但始終枝16a2既威力都不及g3

引用:
原帖由 mujiadam 於 15-10-2016 22:26 發表
間間都有人唱架啦,只係有間野,有CCTV 不特只,仲要周圍放錄音器
放錄音器做乜?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題