發新話題

舊個班人去曬邊呢

引用:
原帖由 vp70usp 於 16-10-2016 01:46 發表
不知為何,馬記的g3同16a2我都有玩,但始終枝16a2既威力都不及g3
馬記宗於原註嘛,真鎗G3幾時都威力大過M16架la...

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 16-10-2016 03:42 發表

馬記宗於原註嘛,真鎗G3幾時都威力大過M16架la...

HAPPY SHOOTING!
G3 是咪三號波箱? 已經唔記得晒

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 16-10-2016 01:52 發表

放錄音器做乜?
捉D 員工講老細同公司壞話

引用:
原帖由 mujiadam 於 16-10-2016 20:19 發表

捉D 員工講老細同公司壞話
咁鬼KGB架 咁D員工都知佢D野掛
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 107# 的帖子

脆弱的ver 2
唔開圓位卸力打m170隨時2匣收工

引用:
原帖由 vp70usp 於 16-10-2016 23:28 發表
脆弱的ver 2
唔開圓位卸力打m170隨時2匣收工
氣缸果4角?

已經唔記得晒當年點改鎗

回覆 111# 的帖子

對,新槍/新波箱買返黎,咩都唔攪住,攪咗呢4隻角先

我又路過一下

ID登記2007年........就10年啦..
FB出現後就好少上黎了, 呢幾年自己終於都讀完大學
間唔中都上黎潛水睇下就算
另外, 月巴星人去左邊呢?

Terrorist walked by ............

有無當年有份去cgf 九龍行唱k同晚晚上網一齊玩  gta4既舉舉手?

引用:
原帖由 Alex_山 於 18-10-2016 17:23 發表
ID登記2007年........就10年啦..
FB出現後就好少上黎了, 呢幾年自己終於都讀完大學
間唔中都上黎潛水睇下就算
另外, 月巴星人去左邊呢?
婚都結埋了

打左十幾年,老啦.......間中出去做下 新手/鴨仔 , 不過而家打GAME ON膠人多
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 24-10-2016 03:15 發表
打左十幾年,老啦.......間中出去做下 新手/鴨仔 , 不過而家打GAME ON膠人多
同意\

發新話題