發新話題

美佬騙局又來了---「模塊化手槍系統」(MHS)

57收得皮啦~FNX就差吾多

起碼可換三種口徑,9mm,。40,。45。。。。我估.
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-10-2016 12:28 發表
家下係230,吾知代吾代替到226地位呢美佬專搞無米粥引廠落坑

整新野然後吾買次次用新野講到完美劃時代,要換野時就剷到7彩。

我估M92F吾係太差咋,不過依家好少見民間玩,0UT左?
都唔係既, 應該有不少退役美兵對M9有情意結, 加上M9活躍在流行文化很多年有一定的粉絲
而家亦有品牌推出改裝服務/成槍如Wilson combat之流加上戰術準星/decocker conversion等現代化的改裝.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

咁多年來美帝軍方都食左HK唔少夾棍。

引用:
原帖由 JBL 於 2016-10-7 20:45 發表

M9情意結,慢慢睇.......

http://www.ar15.com/mobile/topic ... ;t=15505&page=1
全部貓圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-10-2016 03:03 發表
想要一把又打9mm,又打.40的槍姐嘛,glock做到啦

P320得hk差佬用已可收皮

其他陪太子讀書

FN也許可以玩到最後,但笑不到最後

凡是軍用槍都係要本士生產,美佬點都玩哂

美佬又搞呢D死人計劃,得個talk字
香港差佬用個支係250
320係用250個frame改striker-fired

而又打9mm,又打.40的槍 320 都可以,個人覺得320有機會
因為Glock 由GEN4開始久唔久都有小問題
本土生產唔成問題 HK,SIG,GLOCK,FN都有廠係美國
但一講價錢可能都係GLOCK

個人覺得SIG又有機會了

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 JBL 於 2016-10-7 21:07 發表

有成58頁喎,全部貓...?
鎖你鎖你

我唔o岩, 修正, 我睇咗8頁動物多過槍, 需然我好鍾意貓, 但都係頂唔順放棄咗

回覆 38# 的帖子

最後三甲中99.99%係有SIG及Glock,而且仲係佢地兩個之爭,最後戰果睇佢地係上面師兄Po張倫敦地鐵圖到下幾多功夫了。

回覆 16# 的帖子

係呢個
所以都唔係競標最好,係最平最多產量

FN都有可能

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-10-2016 01:20 發表
FN都有可能
但應該唔會係5-7掛

發新話題