40 123
發新話題

[others] 我們7075 M4鍛身

我們7075 M4鍛身

我們玩家有福嗱, 終於聽見玩家訴求推出修正版鍛身, 仲要7075?  
近年真係鍛造年代 , 如果R@出7075修正版鍛身, 咁馬記都有希望

https://www.youtube.com/watch?v=joSZ0zWRJu0

好可惜mag well條邊都係起晒角
另一邊個shell deflector都好似無改

RA哩個牌子可以pass

引用:
原帖由 gainax 於 11-10-2016 21:46 發表
我們玩家有福嗱, 終於聽見玩家訴求推出修正版鍛身, 仲要7075?  
近年真係鍛造年代 , 如果R@出7075修正版鍛身, 咁馬記都有希望

https://www.youtube.com/watch?v=joSZ0zWRJu0
7075-T6!

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-10-2016 21:55 發表
好可惜mag well條邊都係起晒角
另一邊個shell deflector都好似無改
其實始終係玩具仿製,細節有咁上下似樣都可以接受掛?, 市面只有一隻做到100分細節但要5千幾蚊個身...
點解個隻特別珍我相信大家明...  
以我們系統本身行非WA像真路線,仲有7075鍛身提升像真度已經好好... KSZ KXJ既玩家等到頸長想要個CNC身都唔容易
唔好話鍛身仲有7075咁好福氣...

回覆 4# 的帖子

我比較想要馬記修正版7075,始終鍛身個硬淨程度可以安心玩一世值得投資,
當然希望細節可以更完美同埋尺吋穩定D

引用:
原帖由 gainax 於 11-10-2016 22:13 發表

其實始終係玩具仿製,細節有咁上下似樣都可以接受掛?, 市面只有一隻做到100分細節但要5千幾蚊個身...
點解個隻特別珍我相信大家明...  
以我們系統本身行非WA像真路線,仲有7075鍛身提升像真度已經好好 ...
都岩既 如果佢肯改mag well位就唔洗諗
依家應該米已成炊 模都做左就唔會改

回覆 7# 的帖子

除左100分個隻,呢隻都算唔錯有誠意做現代版, 你叫我D仲玩緊古代版網球拍冇開窿,仲大大條模線要DiY既鍛身玩家情何以堪
希望做埋馬記身啦

引用:
原帖由 gainax 於 11-10-2016 23:20 發表
除左100分個隻,呢隻都算唔錯有誠意做現代版, 你叫我D仲玩緊古代版網球拍冇開窿,仲大大條模線要DiY既鍛身玩家情何以堪
希望做埋馬記身啦
真野唔係有模線ga咩?
留返條線比你先有鍛味

馬記好似整緊啦

v記如果直出鍛造oldschool xm177,m737
破產都似

回覆 9# 的帖子

越戰D AR趕住上場咪有模線未車走
M4年代爭緊海量生產揾水合同,如果仲有鍛模線未車走刮手咁求期
咁只會要求退貨  米國轟方出名要求多多又孤寒架啦

引用:
原帖由 sealsman 於 11-10-2016 23:38 發表
v記如果直出鍛造oldschool xm177,m737
破產都似
M733 heat呀
https://m.youtube.com/watch?v=ZL9fnVtz_lc

其實點解玩具廠唔買真鐵billet黎車返玩具數呢
平靚正啦

Apx做真少少都差D奶野, 田中已經成絶唱, 原廠進口咪要成日飲咖啡
但話説日本嚴打像真要膠身,但Y拍見好多R件連上身都比玩其實係乜意思

引用:
原帖由 gainax 於 12-10-2016 00:51 發表
Apx做真少少都差D奶野, 田中已經成絶唱, 原廠進口咪要成日飲咖啡
但話説日本嚴打像真要膠身,但Y拍見好多R件連上身都比玩其實係乜意思
應該只係原廠?
日本仔都賣唔少d牌野 好多時香港d d牌野都係日本返黎

40 123
發新話題