發新話題

[others] 我們7075 M4鍛身

回覆 15# 的帖子

我見日本Y拍連colt上身都有賣,但日本本地又嚴打改珍, 好矛盾

R@都係算吧啦……

RA隻身係鍛鋁Billet材料! 今次造工好靚. 可惜YYE系統out啦! 而家致出修正版.......

味就係等馬記系統鍛身。。。。反正改cnc內構程式姐

日本法例唔比原廠全枝金屬, 只限手槍. 其他槍如rifle唔計. 還有e家果D膠下身如Glock也不計.
就算全金屬,只要某些零件(如barrel)係膠也可過骨.

另kits也不算.

所以你見日本可以有真品AR15上身賣.
(見過Vltor VIS, LMT上身及Sega M14 kits )

題外話, 成日都有人話WA系統out, 但其實日本人好多都仲有開發WA system的產品, 不過走精品化, 好x鬼...
https://opticsdealer.wordpress.com/

引用:
原帖由 gainax 於 12-10-2016 09:56 發表
味就係等馬記系統鍛身。。。。反正改cnc內構程式姐
完成未就未知但有人造緊手版啦(7050鈻合金-無鍛造, Hard andoized, 施啦曲), 外皮99%珍數, 內皮馬記數.......不過要有馬記批准至可以生產!

所以我早早賤價放走哂啲垃圾YYE M4同件! 只留下一支! 今次睲目等馬記成熟致入貨.

引用:
原帖由 mk23 於 12-10-2016 12:14 發表
日本法例唔比原廠全枝金屬, 只限手槍. 其他槍如rifle唔計. 還有e家果D膠下身如Glock也不計.

另kits也不算.

(見過Vltor ...
唔會係真品! 日本唔批准任何6061-T6 及 7075-T6玩具槍上下身入口! 所有真品上身係6061-T6標凖鍛鈻材料, 日本唔准入口.

你見過啲九成係AAA老番?

唔洗擔心, 市場上 WA & WE 係统永遠都有人玩.

引用:
原帖由 rho837 於 12-10-2016 13:00 發表

唔會係真品! 日本唔批准任何6061-T6 及 7075-T6玩具槍上下身入口! 所有真品上身係6061-T6標凖鍛鈻材料, 日本唔准入口.

你見過啲九成係AAA老番?

唔洗擔心, 市場上 WA & WE 係统永 ...
做消費者望都望多幾間廠一齊分餅啦,多競爭力各牌子先會肯開發更多槍款同改善品質

正式可能係唔準入口.
但正如香港夠話唔可以入軍事器材. 但LA-5, 單筒/雙筒/四筒NVG, 熱能等咪香港都有人返到.
另就算真係我估海關都未必拿個光譜儀隻隻check你係咪T6掛...

就e把賣成6雞幾的陽春版M4來講.
看那list出來的, upper又唔似好係老番播??

http://page23.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/o158472459

引用:
原帖由 mk23 於 12-10-2016 12:14 發表

另kits也不算.

(見過Vltor ...
上身仲闊鬆過港台
WA系統。。有錢有時間心機性能像真並存有邊個唔想要bt7075油壓字身
完美colt m4 gbb 85萬Yen
https://opticsdealer.wordpress.c ... %bc%e3%83%88m4a1-3/
我都係因為冇水咁多水換件又想減少調整時間先玩WA近親方仗姐。。

回覆 22# 的帖子

係味珍ㄚ  咁我等呢間好過R@

引用:
原帖由 mk23 於 12-10-2016 14:23 發表
正式可能係唔準入口.
但正如香港夠話唔可以入軍事器材. 但LA-5, 單筒/雙筒/四筒NVG, 熱能等咪香港都有人返到.
另就算真係我估海關都未必拿個光譜儀隻隻check你係咪T6掛...

就e把賣成6雞幾的陽春版M4來講.
看那 ...
日本直頭有人講明係乜乜身照賣

俾警察捉, 跟著驗完係玩具老番。

有個日本人(香港買手)講到明啲玩具身番日本一定會驗, 唔會駁大露!

睇返日本仔呢間d成品好究極...   出D產品簡直藝術品...同時$$$$$

發新話題