40 123
發新話題

[others] 我們7075 M4鍛身

引用:
原帖由 mk23 於 12-10-2016 14:23 發表
正式可能係唔準入口.
但正如香港夠話唔可以入軍事器材. 但LA-5, 單筒/雙筒/四筒NVG, 熱能等咪香港都有人返到.
另就算真係我估海關都未必拿個光譜儀隻隻check你係咪T6掛...

就e把賣成6雞幾的陽春版M4來講.
看那 ...
都已經講到明啦...

完成系がこちら。
価格は88万円!
パーツ構成

■KAC RAS
■COLT Upper Receiver
■Front Sight Base F marking
■KAC Fore Grip
■DPMS A2 Hider
■NOVESKE Gas Tube
■DPMS Charging Handle
■COLT Stock(官給)
■RRA Stock tube
■COLT Castle Nut
■LMT EndPlate
■LMT Ambi Full Auto Selector
■COLT Trigger Guard
■COLT Pivot Pin, Takedown Pin
■COLT Buffer Retainer
■RRA Buffer
■COLT A2 Grip
■COLT Magazine Catch
■COLT Hand Guard Cap
■COLT Delta Ring Assy
■COLT Front Sling Mount
■KAC 600M Rear Sight
*フロントサイトピン加工

仲有Vltor...

再唔係就戰損品... 一睇已經知係乜料

話說原來IR0N夢幻油壓字WA玩具身已經出左, 身係乜造大家明唔叫洗仿真了 ,

而家D玩具做到咁疑珍,外皮真係除左外管已經係唔洗仿真了

引用:
原帖由 gainax 於 12-10-2016 22:07 發表
睇返日本仔呢間d成品好究極...   出D產品簡直藝術品...同時$$$$$
你覺得呢間野啲出品正?  我100%認同

真真假假, 假假真真, 今天冇所謂啦, 我覺得以經成功以經玩到去化景, 要進一步造膠身同bulpup billet receiver!

iron鍛做身for WA上年已出.
另e家做SIG516果間也都有做沖壓字M4身.

兩間都係香港公司, 但兩間都只賣日本...

回覆 32# 的帖子

IR0N個個下身己經係  所以而家D廠真係好比心機做, 只要銀彈充足

回覆 33# 的帖子

日本仔豪氣,買支國狗本地兩千都肯比5千玩 , 係唔流入本地明明大把本地玩家有銀彈
可能產量少賣日本可以賺多D

引用:
原帖由 gainax 於 13-10-2016 11:15 發表
IR0N個個下身己經係  所以而家D廠真係好比心機做, 只要銀彈充足
冇計! 之前某些所謂"生橙箱"都唔咪工業工程師質素既材料, 啲產品質素問題多多及售后服务底劣....... 有市場自然终會有正當商人參與!

回覆 36# 的帖子

所以而家玩玩具好幸福。廿幾年前膠身搖頭年代邊估到現今有咁多鍛身選擇 用錢解決既問題係最易冇出有銀都冇用

引用:
原帖由 rho837 於 13-10-2016 16:09 發表

冇計! 之前某些所謂"生橙箱"都唔咪工業工程師質素既材料, 啲產品質素問題多多及售后服务底劣....... 有市場自然终會有正當商人參與!
畫張圖都畫錯 都黎晒大嫂既

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-10-2016 16:56 發表

畫張圖都畫錯 都黎晒大嫂既
我諗左一陣先明
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-10-2016 17:19 發表

我諗左一陣先明
唔係好明

40 123
發新話題