發新話題

國際軍售大龍鳳??!

國際軍售大龍鳳??!

主演:法國 俄羅斯 埃及

前情回顧,俄國同法國訂佐兩隻西北風級兩棲登陸艦,船造好佐俾埋錢,俄佬派人去法國收貨,點知尼個時候俄佬同烏克蘭爆發東烏危機,法國佬尼個時候企出黎話,隻船唔可以交俾你住,就咁船同接船既俄國佬滯留法國,跟住兩國政府互小喇叭,卒之有日法國佬話隻船唔賣啦,我搵過第二個人認投,此時埃及登場,話我要佐佢,俄佬其後亦話咁我都賣埋原定配屬俾上面啲直升機你算數。

法國佬肯定有份!

一向至清高,賣野至無原則就係佢!

當年石油危機,幻影禁售與以色列,跟住以色列去偷圖,近年爆料係法佬放水。

賣飛魚比阿根廷,又同英國講未整合,射吾到ge。。。然後一戰成名長賣至今

仲有當年70年代用潛艇電池技術同大6換氫彈技術,仲未計睬你巴統都7之賣野比大6。

賣幻影同拉法葉比台仔,又玩降呢

仲有坦克炮管技術問俄佬買。

沙灘之子也
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

即係埃及賺左有得買俄仔直升機
It's time to face the truth.

雙方借埃及過橋繞開崇高的制栽

埃及有乜著數吾知,但肯定有好多著數

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

兩家人夾計?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

佢用得一蚊收費都預左畀人知架啦

引用:
原帖由 KenChing 於 2016-10-12 20:10 發表
靠估

古惑經紀中間抽"湧"抽正D直昇機

埃及幫俄佬墊支咗俾法佬, 都要開條飛收番水

D機幾錢連唔連後勤大放送, 佢地話o既o者

最緊要法佬嘴炮一o下,埃佬食o下死貓,個刁便成了

引用:
原帖由 KenChing 於 12-10-2016 20:10 發表
如果單新聞唔係煲水既話跟住既劇情會係⋯⋯俄佬送貨去到埃及,跟手埃及話,我忽然間好憎隻船,算啦,一蚊一隻賣俾俄佬你啦。於是俄佬勉為其難俾兩蚊美金埃及,連船帶機揸番俄羅斯⋯⋯

哈哈,仲要武裝直升機護衛返航

故事話我知,三班友同美國死既,完全置人權民主自由普世價值同歐盟/北約的道義於不顧

美國D影嚮力真係差左好多

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 Hamlet 於 2016-10-12 20:24 發表

如果單新聞唔係煲水既話跟住既劇情會係⋯⋯俄佬送貨去到埃及,跟手埃及話,我忽然間好憎隻船,算啦,一蚊一隻賣俾俄佬你啦。於是俄佬勉為其難俾兩蚊美金埃及,連船帶機...番俄羅斯⋯⋯
呢個仲絕

政治之上係無永遠敵人及朋友,只有利益係永久.
FBC1

發新話題