發新話題

[GHK] Ak入坑一問

引用:
原帖由 ranger101 於 16-10-2016 11:25 AM 發表
兩家各有優缺點,宜家唔使急,
一定會有第三間出黎一統江山
師兄我都是玩槍新手,據很多師兄,上網搜文等都知道GHK已經很好,還有可能會出現其他廠家做AK?不會吧?有誤請賜教!謝謝!

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2016 03:24 PM 發表

買木頭既遲早比錢換Tactical,
買Tacticsl既又遲早比錢換木頭
的確係有👉🏻個心態

引用:
原帖由 nickchan 於 21-10-2016 18:15 發表

師兄我都是玩槍新手,據很多師兄,上網搜文等都知道GHK已經很好,還有可能會出現其他廠家做AK?不會吧?有誤請賜教!謝謝!
Exl,VFZ,馬記仲有機會出既,暫時方仗Ak用LZT殼靚氣化好算最值得玩, 馬記出AK冇咩可能鋼身,V記做AK既機會比較細,
淨返Exl有得同方仗比外皮,十劃未有一都係方仗AK主流了

近年有E&L做對比, LCT殼其實真係唔算靚...

匠神把AMD-65有冇得諗??

回覆 35# 的帖子

有,不過好貴

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2016 18:39 發表
近年有E&L做對比, LCT殼其實真係唔算靚...
ExL有做真野同玩具廠比實有别 ,LZT gbbak外皮我覺得Ak74木版所有gbbak入面做得最靚,木件同鋼件都比AKM精美,可能限量生產又賣貴D做得正d

引用:
原帖由 wongmanhong2 於 21-10-2016 09:37 PM 發表
有,不過好貴
街價幾多,見e興趣over 4k

緊係買KSC啦

附件

21-10-2016 23:35

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 21-10-2016 23:35 發表
緊係買KSC啦
其實ksZ系統原裝表現唔知點?
玩戰術我鐘意kTR,仲有ksz隻夾做得好像真細節靚

引用:
原帖由 gainax 於 21-10-2016 06:26 PM 發表

Exl,VFZ,馬記仲有機會出既,暫時方仗Ak用LZT殼靚氣化好算最值得玩, 馬記出AK冇咩可能鋼身,V記做AK既機會比較細,
淨返Exl有得同方仗比外皮,十劃未有一都係方仗AK主流了
師兄謝謝賜教!

引用:
原帖由 loveless 於 21-10-2016 14:50 發表

我們的AK後準星座,gas block, 前準星都唔係鋼,要換貴得很。
反而換全套木Kit 四百有找,仲靚過GHK原裝。
我們有鋼準星座,gas block, 前準星岩換?
木kit已知有w&s 出有埋傳統selector around 700

引用:
原帖由 gainax 於 21-10-2016 23:47 發表

其實ksZ系統原裝表現唔知點?
玩戰術我鐘意kTR,仲有ksz隻夾做得好像真細節靚
KSC槍出名氣化強勁,爽. 缺點係易jam彈

回覆 43# 的帖子

Jam彈會唔會係彈問題? ksZ槍用返ksZ彈唔知好唔好D?聽說ksz彈比普通彈細少少

引用:
原帖由 gainax 於 22-10-2016 01:16 發表
Jam彈會唔會係彈問題? ksZ槍用返ksZ彈唔知好唔好D?聽說ksz彈比普通彈細少少
Ksc GBB 用KSC 彈死得仲快 ,用WE彈好啲

發新話題