發新話題

[WE] WE 全行程沙鷹

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-10-2016 17:03 發表
無marking, 會爆slide,
真係出先啦
出咗, 都要睇定D先啦
應該有平價鋼slide跟住上啦

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-10-2016 18:44 發表

可能再偷位再加大飛機呢:)不過佢改D名甘重口味,不如叫沙灘之鷹或者叫沙漠螐蠅啦
如果未有人買imi拉臣佢應該可以叫沙鷹同刻埋字?
如果佢鍍左再拎去刻字我怕d字邊會好肉酸

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-10-2016 21:45 發表

就是代表有刻印吧
如果呢枝係prototype會唔會只係工程師手多車埋d字出黎
個模都係無呢?
當然想係有印良品啦

引用:
原帖由 gainax 於 18-10-2016 23:56 發表

我要電鍍銀full marking
以前買過馬記黑色版,係好爽又夠重手,但太膠feel金身又貴又要執所以賣左,如果我們正正經經出支又唔貴咁一定入,
手槍後坐力同造型真係沙鷹夠正
馬記如果係全行程都仲有得諗 搞咁多野都唔係全行程就算把啦

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 18-10-2016 22:58 發表

我最怕佢玩雕花, made in taiwan, 亂咁落marking, 佢D Glock就係咁, 可能強國人口味, 淨係偷運WE返去

佢無license又唔夠膽出迷的話, 咁就唔好落marking算, 自己加仲好

仲有, 平價鋼SLIDE我不樂觀, 條SLIDE ...
we既迷未係3hk囉
佢係迷既先驅

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 19-10-2016 03:22 發表

但其實兩支槍market都唔同, FR果未, 無一萬中都落唔到樓,
WE我估千中至千頭就落到樓, 十倍價錢, 根本係TARGET唔同身家人士

上面師兄好多都想佢輕, 我反而想佢做返珍槍重量,如果支槍係MARK XIX 打.50 , 2K ...
其實好早就流左消息出黎會做de
但我諗係最近吉打重製停產多時既de kit 捲起左一輪de熱潮
咁就個個都出de
槍界永遠都係咁 m40都係一樣 之前無人出
ares一出跟住就vfc再之後marui 仲有d細workshop出改件托
方仗出aug果時we都拎左個prototype出黎 但又話唔會出
我諗大家都想人地出先睇左市場反應 再出野搶人市場
應該好多gbb都做好左prototype 咩g3啊fal啊mk20ssr啊
只係時辰未到姐

我諗we出得de 應該鬼島或許ra會跟住出鋼kit

引用:
原帖由 gainax 於 19-10-2016 08:47 發表

田中系統M870絕版幾年冇人出, 一出就兩年3個牌子出
只要個隻槍型有巿場都有機會出,但邊個出先越唔著數睇WAM4都知,有得參考個個都唔想投資咁多
R@ 99八%出鋼件比我們啦, 草定錢就啱
或者鬼島都可能會 但呢排佢好似無晒聲氣
唔知會唔會3-4千有鋼身de玩

引用:
原帖由 Dave 於 19-10-2016 21:53 發表
無咩要求,全金身,唔好有超肉刻字 例如 WET EAGLE 之類,打得響,一千銀前後,已收貨即買。
btw 槍咀有假膛線
睇we fb banner

發新話題