發新話題

[WA] WA 系統 M4 BARREL EXTENSION 一問

引用:
原帖由 laiwangkai 於 24-10-2016 08:24 發表
如果剩係會打單發,用GHK匣/蛇匣會唔會好D?
我之前用GHK, 而家用返GP.
回溫太慢....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 gainax 於 25-10-2016 00:31 發表

v記手槍膠個種應該係WA系統入面最好
但要同馬記M4比咁實係參考佢做hopup
自己改VSR, or 用A-Plus for VFC hopup座(都係VSR)<-我用這個

群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 25-10-2016 01:36 發表

prowin 匣要用加硬彈弓係真, 問過朋友借過一隻, gp 原裝彈弓完全扑唔起個哇佬, 但pmag 係打得好爽
我痛恨自己投資了很多在prowin...
DLS, GP易打理D, 又爽, 理得佢肉酸....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 clay82 於 24-10-2016 23:01 發表
我個套係prime身
用pmag鋼bolt同3oz buffer

冇bolt bounce
連發都好爽....

不過只限頭廿槍......
This is a good setting
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 gainax 於 25-10-2016 15:21 發表

Prow我買過4隻v2,外皮係靚亦唔會漏氣,當時未玩過肉酸夾個時2幾度其實都Ok,但夾返叉凍D就唔得了,加上由於成日打斷切氣鎖50蚊隻唔係辦法, 所以要物色另一隻夾,咁啱買左把豬皮成槍跟隻肉酸夾先知wa系統仲有氣化 ...
6隻V1, 無件修理,GG.
1隻V2影相用
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 clay82 於 25-10-2016 23:10 發表

呢隻我都有,靠兩粒機米鎖管,我較極都對唔正hop up下壓點
set好後很準,又唔傷飛機出氣咀
不過真係好難set....我對正左管/膠lock左先裝下壓
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

[quote]原帖由 kimberCDP 於 26-10-2016 14:31 發表

Bolt同撞針座係無直接關係,只要有cut氣功能就得,單發
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我將auto sear拔掉了
我想要民版身呀...............................................................
BAD身for WA得日本有....................................................................
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 laiwangkai 於 26-10-2016 15:17 發表
唔係喎
9月尾果陣上去F屍屍睇有一套現貨喎
係WA system
Thz, 我下次上去看看
Just they eat water very deep ...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 laiwangkai 於 26-10-2016 16:14 發表
Yes
我本身想買
但諗諗下BAD556款我已經有2套 (WE,KWA)
所以打消左呢個念頭
我見日本仔上下身拆開賣夾埋港紙3千幾,
上去格左價先再算
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 28-10-2016 17:30 發表

吉打e個牌子我對佢有保留, 之前仲有支馬記17果陣換過佢d "強化飛機", 每隻都捱唔到3個月(我唔係成日打game, 只係間唔中屋企自high), 果陣佢仲係fb宣稱佢d件耐用有保證, 爛係因為你地買到次貨, 我心諗:係三斤都買 ...
吉打飛機已左我的永不錄用名單中, 不過飛機都叫barely usable, 吉打飛標頂先係極品
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

GP 飛機is the best
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 laiwangkai 於 30-10-2016 06:14 發表
講起BAD556身我FD真係日本買左套比我
3K港幣都唔洗
12月返黎又大套KIT玩
另外佢仲搵到Remington R5 10.5" upper好正但好銀貴
R5不如AR15.com ambi身
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題