發新話題

[WA] WA 系統 M4 BARREL EXTENSION 一問

回覆 10# 的帖子

我用pmag要執mag catch, 隻匣會坐低的,唔係會頂飛機
雖然麻煩,但係好事,因為可以好密氣

聽你咁講值得試下隻gp普通匣,我支wa system可能更上一層

回覆 26# 的帖子

我個套係prime身
用pmag鋼bolt同3oz buffer

冇bolt bounce
連發都好爽....

不過只限頭廿槍......

回覆 28# 的帖子

真係好爽

想請教咁多位

wa m4 有咩hop up 可以媲美馬記呢?

回覆 35# 的帖子

Iron airsoft出既件都好高質,又唔貴
連發司牙易裝又岩位

引用:
原帖由 horenhim 於 25-10-2016 10:58 發表

This is a good setting
用3oz buffer可以唔洗靠charging handle 塊膠吸震避bolt bounce
內面搖得出聲的鋼芯功不可沒

引用:
原帖由 horenhim 於 25-10-2016 10:55 發表

用A-Plus for VFC hopup座(都係VSR)
呢隻我都有,靠兩粒機米鎖管,我較極都對唔正hop up下壓點

引用:
原帖由 gainax 於 25-10-2016 21:23 發表
肉酸甲係抄WA個D ,豬皮出個隻原裝已經鋼切氣鋼嘩佬三舊水抵玩, 係"肉酸"同易漏氣
新Ver鋼切氣有轆唔會打蝕個鋼切鎖
加番條magpul底褲遮住冇咁覺

而家邊度仲有bolt埋呢?

鋼同鋁都想搵

引用:
原帖由 horenhim 於 29-10-2016 19:30 發表

吉打飛機已左我的永不錄用名單中, 不過飛機都叫barely usable, 吉打飛標頂先係極品
吉打g19滑架,飛機座,鋼內軌,擊鎚座我都有,幾fit位
飛機真係唔得,去買hicapa飛機,人人都話吉打加硬好過原裝
用過吉打飛機,blowback差左,以後冇再玩過吉打飛機

引用:
原帖由 gainax 於 28-10-2016 00:50 發表

師兄想揾咩牌子?ORF仲有井記鋼煲set賣
R@應該仲有鈻同鋼煲,大陸仔都有鋼行仔見好似先4舊
總之有水WA既件多到唔同廠散砌支槍都得,爽唔爽就唔知
見到台灣@ST有折又有貨仲有prime長度
我有ino鋼同pr1me鋼
想買隻鋁r@tech試下

回覆 80# 的帖子

謝謝

成千銀一隻r@tech鋁bolt,
如果落唔到gp飛機,仲要再加錢配埋r@飛機,就唔抵玩

回覆 89# 的帖子

最慘prime鋁bolt已經斷晒貨
揾唔到喇

btw 我一直想搵一個地方試下同tune下而家支WA的集彈性
但自m4執左以後,就再冇地方夠遠
有冇師兄有好介紹啊?

發新話題