23 12
發新話題

新自主研發東東??

光纖海底監聽+陸基反潛,棋盤式打擊
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-11-2016 20:54 發表
光纖海底監聽+陸基反潛,棋盤式打擊
陸上測試咋……裝軍艦上面用

引用:
原帖由 Hamlet 於 22-11-2016 21:32 發表

陸上測試咋……裝軍艦上面用

老解成日整D野上陸上艦架啦。。。

射得遠都無用,探測得到先得

廿一世紀好多反魚雷東東,真係吾知點算

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-11-2016 12:19 發表

老解成日整D野上陸上艦架啦。。。

射得遠都無用,探測得到先得

廿一世紀好多反魚雷東東,真係吾知點算
佢個設計一開始就係艦用包括個彈身都係,所以唔明你講個陸上係咩意思⋯⋯原先以為老解會通過防制俄佬俱樂部式個魚雷外掛巡航動力飛航式反潛導彈,結果佢係直接去到SS-N-16個級數 ,至於探測問題,尼段新聞片同時公開佐運-9(高新6號)固定翼反潛機。未來Z-20亦預計會接替不堪使用既Z-9反潛型。另外仲有基於Z-18既大型反潛直昇機。

引用:
原帖由 Hamlet 於 23-11-2016 12:38 發表

佢個設計一開始就係艦用包括個彈身都係,所以唔明你講個陸上係咩意思⋯⋯原先以為老解會通過防制俄佬俱樂部式個魚雷外掛巡航動力飛航式反潛導彈,結果佢係直接去到SS-N-16個級數 ,至於探測問題,尼 ...
多謝資料提供.
FBC1

引用:
原帖由 Hamlet 於 23-11-2016 12:38 發表

佢個設計一開始就係艦用包括個彈身都係,所以唔明你講個陸上係咩意思⋯⋯原先以為老解會通過防制俄佬俱樂部式個魚雷外掛巡航動力飛航式反潛導彈,結果佢係直接去到SS-N-16個級數 ,至於探測問題,尼 ...
我意思係佢可能整陸基

美日潛艦吾係野少,老解要努力了。

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 23-11-2016 15:44 發表

我意思係佢可能整陸基

美日潛艦吾係野少,老解要努力了。
陸基反潛導彈…………

23 12
發新話題