發新話題

有新嘢玩,巧開心

外觀不太喜歡,尤其槍咀.
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-11-2016 11:19 發表

G11都玩高頻,仲無殼添,不過歐洲家陣又高"貧"

造槍似乎講天份。。。美俄德三國先叫掂

AN94成份野同槍身係浮動,設計上好激下,5.45後助力不高,加埋拖住成份槍管槍機,一定後助力低。AN94概念似做炮呀。
瑞士唔差咼...Sig 唔掂咩?
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-11-2016 12:28 發表
其他國家間中彈起一兩把。以色列個呢同大6差吾多。意大利同巴西咪又係得個一兩間廠。

Sig係瑞士,SAUGER係德國。SigD長槍係靚係貴,但係550以前既510,stg51有幾多人識。

下下經典,經常劃時代,真係得美俄德。 ...
瑞士,意大利,捷克及以色列,全是軍火生產國佢地出既手槍尤其意大利及瑞士名聞天下.点會差呢.?
FBC1

瑞士厄利孔公司設計制造既防空炮連日本仔都要向佢賣生產權,實力非凡.
FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-11-2016 13:27 發表

我係計輕兵器,造輕兵器強又未必係軍工強。
瑞士制造手槍出名精工細雕,我不明不理解你話只有美俄德三國.另外意大利亦係百年老牌,佢出既M9就連美軍都用咼,
我只係唔知你用乜野去衡量只有美俄德三國至係叫掂啫.?

FBC1

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-11-2016 12:56 發表
個人認為甲組係設計實力強,長短火,炮仔飯飯掂,產品影嚮廣,精品多,經常有劃時代作品,多名廠

乙組可能得一間半間名廠,產品影嚮差少少,偶有精品,劃時代作品少,可能一國一廠,長短火未必全部得

丙組僅能 ...
救命.....

FBC1

引用:
原帖由 m11.man 於 28-11-2016 14:17 發表

菜sir做咩咁既樣,你唔明嫁喇,你淨係打過m10,mp5,870,ar15,小弟講少咗咪插
都唔夠你多啦.
FBC1

引用:
原帖由 m11.man 於 28-11-2016 16:05 發表
我都唔好槍既
挑.....
FBC1

引用:
原帖由 Tango1997 於 28-11-2016 16:53 發表

我打過飛機呀
你使打飛j咩?
FBC1

發新話題