16 12
發新話題

[解放軍] 97式 第二代

[解放軍] 97式 第二代

97式 第二代 外銷版

有keymod

Source:
http://www.thefirearmblog.com/bl ... en-2-coming-market/

KAC iron sights

平心而論幾靚仔

引用:
原帖由 ohnavi 於 2-12-2016 09:55 發表
KAC iron sights

平心而論幾靚仔
應該係COPY KAC ??  KAC無理由supply 比大陸

一早就應該咁出。

無手揪又幾靚喎

1 個讚好! TOP

有人啦我講,尼種改裝祇適用於靶場,拉雞扣咁改,如果俾軍佬用,尤其背負行軍同野外作戰嗰陣又機會勾到嘢而無法快速進入狀態⋯⋯

引用:
原帖由 Hamlet 於 2016-12-2 14:22 發表
有人啦我講,尼種改裝祇適用於靶場,拉雞扣咁改,如果俾軍佬用,尤其背負行軍同野外作戰嗰陣又機會勾到嘢而無法快速進入狀態⋯⋯
唔明... Changing handle 勾到o野?

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-12-2016 15:05 發表

衫 帶 vest 樹藤等等,佢個柄收折唔埋,例如星洲仔SAR21個位置差唔多但個柄可以折埋

百看不厭的Type 97,正 Thx for sharing

好似G36咁,咪兩邊都拉到啦!

都係有抽靚D
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-12-2016 17:29 發表
好似G36咁,咪兩邊都拉到啦!

都係有抽靚D
如果講就手AR-15系列個拉雞柄對於我黎講最就手

取消小握把真係有些少可惜

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-12-2016 15:05 發表

Sorry我打錯字……鉤 魚鉤個鉤

引用:
原帖由 LCH925 於 2-12-2016 23:25 發表
取消小握把真係有些少可惜
取消小握把真係少左啲特色

16 12
發新話題