發新話題

[others] 馬記 M4 MWS or 新版CQR?

引用:
原帖由 channet 於 4-12-2016 23:33 發表

原裝250MM 6.08, 可買條日本仔6.03 370MM剛剛好
我都想問, MWS用的內管同其實marui通用?  如VSR等, 去到鋪我話要條日本仔for 馬記管就OK?

回覆 9# 的帖子

可惜. 我仲未搵到靚455管, 而家用住支DYTAC 6.01 455mm, 25米中iPhone 7plus 咁上下size鋁靶 有9成機會(無風)

我目標係 30m 中 iPhone

引用:
原帖由 gainax 於 5-12-2016 15:16 發表

而家都已經好勁 不如去盡小小用510mm601管?
日廠冇pd!就係P記(L廠)最靚了,但而家好少見日廠出咁長唔知係味驚過火
455係MK12最盡的長度,因為再長就會出咗個火帽,好樣衰,除非長期唔扭個消聲出來就可以。

其實我都見好多廠有出管, 如海上之神呀等等,  但無寫明比MWS用, 唔敢買。 我當然都想買日本仔管, 貴少少, 但有保証

引用:
原帖由 gainax 於 5-12-2016 15:56 發表
一於加滅聲搏長玩"準"佢
反正手上仲有支455可以用返改返短容乜易, 一吋長一吋強
好有機會過火..
引用:
原帖由 stevenyu2000 於 5-12-2016 16:13 發表

I use Maple Leaf CrazyJet 410mm 6.01 , its good
我見到有比WE 或AEG, 唔知啱唔啱
http://www.wgcshop.com/products? ... =&view_choice=b

引用:
原帖由 ayaka 於 5-12-2016 21:32 發表

Pdi 個切口又有d唔同
我都想搵支日本仔455MM FOR MWS, 但頭先去X-火網都係無, 睇來要長管真係未有日子仔出

我剛見到  宙斯細佬牌  有支455 比TM GBB用, 咁應該可用係MWS啦, 咁長無理由入手槍

不過就咁睇相, 佢個管頭無坑落膠圈, 實物唔知, 或多或少都會影響穩定性(個人覺得)

唔知各位點睇呢個牌子條內管??

引用:
原帖由 ayaka 於 6-12-2016 15:22 發表
PDI話唔裝都無分別
http://www.pdi.jp/index.php/spec ... rrel-tm-m4-gbb.html
我都見到, 佢地支嘢250MM咁短, 分別一定無, 我去到455, 支槍GBB係咁震, 點都會有少少郁, 加上心理作用, 有一定好過無

發新話題