發新話題

[others] [最近出局] Beretta APX

幾靚,有少少少少興趣

似M&P,吾通未來D槍都係咁款?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

六百幾當係買個科技體驗

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 T-800 於 10-12-2016 14:44 發表

SO師父:
古老的科技,無乜好体验喎。。。
Happy shooting!
我講外型ja,你知我膠槍當真槍撚架啦!

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 10-12-2016 16:19 發表

真鐵你無玩過咩?
講真,人人以為我玩過真鐵,但我到今日都未打過一飛,我亦從沒有講過玩過真鐵

係D人諗得太多

《河湟有感》司空圖

[quote]原帖由 FBC1 於 10-12-2016 16:22 發表
台灣出得6mm就一定有4.5

好多台仔槍都係,買吾買到講緣份了

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 10-12-2016 19:50 發表

有就買.
換張大床先啦

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 FBC1 於 11-12-2016 05:04 發表

媾個富婆先有雞會換.
咁要裝個摩打先

揾日出泥"飲"野

《河湟有感》司空圖

先拆slide製,可能雞前面的槍身有條Pin,篤走佢,拉滑架,大力D至最後再向上拎起

我發覺KWC D槍把把都類似

《河湟有感》司空圖

發新話題