發新話題

[others] [最近出局] Beretta APX

[最近出局] Beretta APX

地獄fb 放風o尼支開賣

Source & full review:
http://www.gunsweek.com/en/pisto ... rex-airsoft-replica

...co2 only...o吾慌平

引用:
原帖由 FBC1 於 2016-12-10 12:12 發表
造工好,可惜係短行程及綫匣.價660元
門市有o那?

引用:
原帖由 FBC1 於 2016-12-10 12:12 發表
造工好,可惜係短行程及綫匣.價660元

o尼下真係old school o左少少 ...

但係入o西底plate就好ok

引用:
原帖由 T-800 於 2016-12-10 14:44 發表

SO師父:
古老的科技,無乜好体验喎。。。
Happy shooting!
真頭係懷舊香雞

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2016-12-10 18:43 發表

講真,人人以為我玩過真鐵,但我到今日都未打過一飛,我亦從沒有講過玩過真鐵

係D人諗得太多
真o架o勒

O尼支 Ray 大 都話apx真身都不是火藥槍

走去試玩完...

槍準

Blow back 大

槍型好"Jar", 槍身靚仔

價格合理

香雞閘我都o吾介意

最後係half stroke過唔到自己果關

引用:
原帖由 屈濕 於 2016-12-12 12:02 發表
其實CO2手槍係米大部份都係冇block back或者得半行程?
KJ 都o吾係oㄚ

引用:
原帖由 屈濕 於 2016-12-12 12:12 發表
所以就話大部份,我淨係知KJ同APS係有blow back,全行程,其它就好似唔係
你講開又好似係...

What about umarex?

未玩過full stroke尤自可, 有比較都係full好feel D (除非係鍾玩time attack比賽?)

引用:
原帖由 ayaka 於 2016-12-12 12:56 發表
可惜又係GRIP入CO2...
支WALTHER PPS又係咁...
但真係好爽

發新話題