發新話題

[VFC] mk12 mod1 gbbr 今日系 wgc 訂要一個月時間有排等

引用:
原帖由 stevechau 於 19-12-2016 10:37 發表

不過無貨...同埋唔比碌信用卡~
上到去想碌卡就「59折」...
唔似其他大槍鋪咁, 折照做,計返手續費折少D比客~
拉上補下計, 14樓無咩吸引之處一定要去佢度買~
另一個問題...佢都係有槍無匣賣...嘥氣~
伸報:前年MK12mod1一出時就係依興趣買,當時九折,折後三千有找,但激氣係後來VFC出左硬尾拖......
依興趣做折時一樣要比現金/EPS
落鎗街就幾時都要現金,簽卡?差廚你三個巴仙!
不過我係鎗街都見過幾次有人簽卡,店員講明要多三個巴仙佢都簽.....R曬頭,一支GBBr三個巴仙夠買多三支氣了

引用:
原帖由 stevechau 於 19-12-2016 14:48 發表

總好過W記咁囂, 抆張信用卡出黎先話做返原價...
一係你就夠膽好似英雄咁同我講, 根本無裝信用卡機...
好似E記咁, 佢CHARGE我3%無所謂...E記都唔會現金有折, 信用卡就完全唔折咁FUNNY掛??
再者, 呢度貴左第度平 ...
鎗街我所見的鎗鋪,幾時都係現金價,要比卡都要收"差廚"

W支司,E興趣呢類樓上鋪都一樣,平時就簽卡/現金都一樣價,
當去到好似近期甘,有85折時就只能現金/EPS,簽卡要五九折
我想呢個模式大店都一樣做法。

引用:
原帖由 gainax 於 19-12-2016 16:11 發表
碌咭有59折 咁都值得搏下, 正價我唔去14f享受服務喇
59折wow....但要打中文字,我怕版大ban我acc我唔敢打

引用:
原帖由 stevechau 於 19-12-2016 16:30 發表

咁當然啦...一向如此, 但分野在於E記呢D做緊折去簽卡, 做九折實際都仲係九三折...
W記呢D, 講就85折, 簽就59折...算數吧啦~
所以有時係紅狼搵到野, 加埋佢呢排85折...好多野反而肯搵下係抵到爛的, 仲要包郵~
紅狼近期係進取好多....抵贊。
講開折,其實依興趣我都好少再因為有折而特登走去
至從佢搬左去新浦崗後地方已經細好多,已經唔會去到至細心搵,到定係上網睇曬CODE去到即買即走,跟本唔想多留。
但佢現在所謂有折,之前9折去已經限制多多,所謂的新貨無折,珍品鏡無折,連民用鏡都話無折,真係咩野都係59折....曬氣。

發新話題