發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

黑色都有相

都是US marking, 死了條心o拉

附件

28-8-2017 15:24

引用:
原帖由 Opica 於 2017-8-30 09:23 發表
美國E網有片
https://m.youtube.com/watch?v=cxCgEUCFAX0
不過是Co2。。。有連射。。。會不會是kwc。。。?
我們話支o野semi-auto only o咼

腿張開

引用:
原帖由 紗夢 於 2017-8-30 20:17 發表
岩先問左依兩日有黑色,銀色未知要等下水,定價未知,銀色幾時有都未知,唯有再等下先
有D期待

暫時形勢審慎樂觀

希望我們今次省到招牌

引用:
原帖由 051039 於 2017-8-31 21:03 發表

係就唔爭在出埋Micro Eagle啦
正啊

引用:
原帖由 jn_jona 於 2017-8-31 22:54 發表
https://www.facebook.com/kyairso ... lSh5LaTj8L6wilwqgEE
應該有貨了
我諗應該70槍後仲夠氣lock slide
有冇廠會車鋼身呢: ...
1000 o吾使有得諗o阿

引用:
原帖由 Dave 於 2017-9-1 22:28 發表
如果we 支電度銀真係出得差,要重新電度,
到時咪睇下邊個師兄肯做白老鼠成功再做福世人分享一下 ( 完全是敬重的意思沒有輕視味 ,皆因自己做得多白老鼠),
千字文滔滔理論完唔通自己整兜溶劑插2 條電極入去自己鍍 ...
相同買入策略

始終沙鷹o尼 D o甘浮誇的老大一支槍  都是不宜stealthy, 金屬色睇o西D機械線條會開心D

否則, 買黑享受全行程, 盡情操爆它

I prefer this...

新圖...銀色睇落好粗粒o咼

好期待的全行程....

如果來貨都真係咁...

我要黑

D字同粒pin 真係...o尼

引用:
原帖由 JOHN2 於 2017-9-8 23:48 發表
唔知用唔用到馬記匣?
無o剌, 全新系統o吾使諗

斷估就算改得都o吾夠我們o甘平o甘夠氣

今日去o左槍街親身睇睇:

D字黑色可接受, 反而內面display果支槍頭角落已有輕微甩油現象

Anyway, o甘o既價, in full stroke we trust

同場加影:

逐點披露

個mag...都幾好...係底板厚o左D

珍鐵:

引用:
原帖由 051039 於 2017-9-14 08:34 發表

最後一。幅圖有咩用意
給有心人

發新話題