發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

引用:
原帖由 gainax 於 28-7-2017 01:11 發表
唔洗去到nvg級數先有硬陽, 肯定火或AR件如後西個d都係硬陽
硬陽無記錯既話會比陽極厚,分級數就唔知點分不過估計都係關於表面硬度
幾百蚊nvg mount咋
軍用野一般平野已經做左硬陽 硬陽唔係真係咁值錢
係玩具先會咁難做...可能關材料事

引用:
原帖由 gainax 於 28-7-2017 01:05 發表

全鋼de以收藏角度係好正,但平極二手都要皮半全新兩皮太貴難有意欲,始終只係cnc玩具冇真品個價值難有市場,一陣未來有廠好似dm870全鋼咁抵出全鋼de,咁過萬套870kit即刻無意欲
我諗兩萬一支玩具槍真心熱愛既人會 ...
當年鬼島d鋼slide 一千頭至中已經有一套
Pmm鋼成槍好似3k
唔理佢用咩鋼 真係好抵
希望佢會出返黎
如果有鋼m712都幾過癮 無slide 鋼都唔怕食氣
但聽說佢收山其中一個原因係賣得平都冇咩人買

引用:
原帖由 fnc 於 28-7-2017 07:50 發表

吾夢中所見.....

彼成套出貨,佢$$無蹤...故舊緣難再續~~~
收錢唔出貨

引用:
原帖由 horenhim 於 28-7-2017 10:29 發表

你還在阿? 在軍火cool混得怎樣?
原來是fnc師兄 很久沒有開新post了
期待看看我們牌除了孖條和開窿之外還有什麼新玩意

引用:
原帖由 gainax 於 31-7-2017 10:43 發表
偽報告呢個種事唔係第一日發生,上得多個邊都略知邊D會員係代言乜牌子...
或者有D真係忠實玩家冇水袋啱唔啱都護航助長吹捧唔比彈, 咁樣做其實味仲反效果
冇水份貼地出post冇假希望,反而玩家了解清楚買玩 ...
依家果邊仲有人幫方仗護航
話玩家誹謗所以收律師信係合理
我真係忍唔信笑

引用:
原帖由 gainax 於 31-7-2017 16:54 發表
過去d野無謂提畢竟玩玩具求開心, 不過已經過左咁耐唔記得了,如係護航玩家仲要拎返出黎拎尾彩,咁到自己黑上黎中鍋氣個陣就唔好講出黎了  
而家玩玩具個人都係記望馬記,有得選擇之下貴d買穩定安心都係咁話,
但又 ...
我唔介意我們又再出系統升級kit
橫掂都係萬年火控

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-7-2017 23:15 發表
商業決定係世上最理性亦可能係最耐人尋味的決定

玩得孖根,可能係市場確係大,亦可能藥石亂投

我希望佢越做越大,用料越來越好,真實槍款越泥越多....咁呢D惡趣味又算係D咩呢

詳願:先做呢支,再自行發揮  ...
做咁多枝唔似亂黎
跳殼散彈似係_ps 果兩間會做既野

我都許下願先
新版mp5典藏匣,mk20ssr,m110,m249,紅點版p90,akm,python

引用:
原帖由 loveless 於 25-8-2017 15:58 發表

衝呀
唔知個價真唔真
真既等多一水先 買枝鍍鍍佢

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-8-2017 17:20 發表
改大咗隻飛機,marui DE飛機口徑係15MM,傳聞WE DE飛機口徑係19MM,
如果WE鋁料強到唔夠,大家要有食slide嘅心理準備
19mm 要戴好mask先打
Btw 今次又會唔會有鋼身

引用:
原帖由 gainax 於 25-8-2017 20:17 發表
其實有冇確實日期話出? 19mm飛機仲大過一般GBBR,我們去到咁盡睇定D先
417有冇19mm啊?

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-8-2017 15:08 發表

x2,這樣才配叫做.50..沙鷹..
x3 如果無鋼身 個身用料ok 既
要鍍鍍佢

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-8-2017 22:33 發表
整左支cap先泥呢張圖.......
張圖好耐啦
玩住枝cap先啦
我等緊枝m19

回覆 175# 的帖子

算....
等過左頭一水就入
話說我搵到間陽極廠 都有做電鍍 可能平d
如果搵到廠做氮化鈦就

引用:
原帖由 loveless 於 28-8-2017 15:45 發表

私chat是常識吧

引用:
原帖由 matthong 於 28-8-2017 22:16 發表
三斤聲稱星期四有售,頭水得黑色
咩價位呢?

發新話題