發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

佢會唔會夠膽死出double barrel DE

引用:
原帖由 屈濕 於 31-7-2017 17:49 發表
點只,分分鐘整埋雙管SVD XD
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 gainax 於 31-7-2017 16:54 發表
過去d野無謂提畢竟玩玩具求開心, 不過已經過左咁耐唔記得了,如係護航玩家仲要拎返出黎拎尾彩,咁到自己黑上黎中鍋氣個陣就唔好講出黎了  
而家玩玩具個人都係記望馬記,有得選擇之下貴d買穩定安心都係咁話,
但又 ...
我唔介意我們又再出系統升級kit
橫掂都係萬年火控

引用:
原帖由 怒人甲 於 31-7-2017 17:55 發表

點只,分分鐘整埋雙管SVD XD
我要o架

引用:
原帖由 屈濕 於 31-7-2017 17:49 發表
一支咁霸氣的手槍已經令人人著迷,咁霸氣x2一定會出現
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 138# 的帖子

望就望有呢一日多個選擇, 不過佢而家發展痴孖槍好以走錯方向
等下先啦

商業決定係世上最理性亦可能係最耐人尋味的決定

玩得孖根,可能係市場確係大,亦可能藥石亂投

我希望佢越做越大,用料越來越好,真實槍款越泥越多....咁呢D惡趣味又算係D咩呢

詳願:先做呢支,再自行發揮
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-7-2017 23:15 發表
商業決定係世上最理性亦可能係最耐人尋味的決定

玩得孖根,可能係市場確係大,亦可能藥石亂投

我希望佢越做越大,用料越來越好,真實槍款越泥越多....咁呢D惡趣味又算係D咩呢

詳願:先做呢支,再自行發揮  ...
做咁多枝唔似亂黎
跳殼散彈似係_ps 果兩間會做既野

我都許下願先
新版mp5典藏匣,mk20ssr,m110,m249,紅點版p90,akm,python

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=302822296408552
蟑螂授權我們

附件

25-8-2017 11:08

回覆 145# 的帖子

咁就要挨貴野了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

但應該full marking la

但marking D字粗到...  我寧願要無marking, 自己laser好過...

回覆 145# 的帖子

又係咁
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 2slow 於 25-8-2017 11:14 發表
咁就要挨貴野了
係冇得頂

附件

25-8-2017 12:29

發新話題