發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

引用:
原帖由 bayonet_lover 於 26-7-2017 10:09 發表
WX D鍍銀...以後都唔敢買...我支銀makarov同M84...
會甩嗎?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 bayonet_lover 於 26-7-2017 10:09 發表
WX D鍍銀...以後都唔敢買...我支銀makarov同M84...
發生咩事
我見好似鍍得幾好wor呢兩枝

回覆 91# 的帖子

如果甩左既話
唔知可唔可以自己人手打磨番呢?
用10000號磨光劑
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 bayonet_lover 於 2017-7-26 10:09 發表
有幾衰

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-7-2017 23:52 發表

我問左一間鍍鏡面銀1k內
佢有好多色 有髮絲紋或鏡面
我諗住18k/24k金色鏡面
唔知多人做會唔會平d
Ching Which shop is it?

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-7-2017 21:48 發表

之前whatsapp gp出pre order都係話8月中
但好似未見街舖有pre order 唔知係咪局黎
咁我覺得訂都唔係平得好多 都係等大貨到先入
等大貨都唔好衝頭水, WE D slide會爆, 由其如果佢照炒馬記, 用鋁包亞鉛內膽, 鋁slide有D位要做到好薄, D料唔靚多沙孔有機會爆

(我見過youtube 爆M92slide, 我自己支TT33都打到出裂紋..)

保持觀望, 審慎入市

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 26-7-2017 14:06 發表

等大貨都唔好衝頭水, WE D slide會爆, 由其如果佢照炒馬記, 用鋁包亞鉛內膽, 鋁slide有D位要做到好薄, D料唔靚多沙孔有機會爆

(我見過youtube 爆M92slide, 我自己支TT33都打到出裂紋..)

保持觀望, 審慎入市 ...
Tt33裂slide之前聽過
有位師兄就係裂左slide 之後換ra鋼slide 重blue下身 非常靚仔
好似鋼slide都清到匣?

另外有師兄推介我用we 3x氣 做到抗冷效果
之前有人送左枝比我 我入落we mk25玩 recoil大到有d就散既感覺

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 26-7-2017 12:19 發表

Ching Which shop is it?
Pm左你啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2017 14:14 發表

Tt33裂slide之前聽過
有位師兄就係裂左slide 之後換ra鋼slide 重blue下身 非常靚仔
好似鋼slide都清到匣?

另外有師兄推介我用we 3x氣 做到抗冷效果
之前有人送左枝比我 我入落we mk25玩 recoil大到有d就散既 ...
係清到匣的, 薄匣都清到算係咁了  唯一樣衰係個hammer.. 但始終無一間廠肯出, 可能WE冷門槍掛
3X氣都幾貴,我相信佢壓力大D

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 26-7-2017 15:26 發表

係清到匣的, 薄匣都清到算係咁了  唯一樣衰係個hammer.. 但始終無一間廠肯出, 可能WE冷門槍掛
3X氣都幾貴,我相信佢壓力大D
Hammer有d可惜
換鋼架blue下身果個就係你?
3x好似比其他廠氣大枝d 如果重slide手槍 用3X氣唔知會唔會變相慳氣左

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2017 15:47 發表

Hammer有d可惜
換鋼架blue下身果個就係你?
3x好似比其他廠氣大枝d 如果重slide手槍 用3X氣唔知會唔會變相慳氣左
係, 就係我..

條舊slide都blue埋, 只係裂紋真係無辦法搞到

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 26-7-2017 14:06 發表

保持觀望, 審慎入市 ...
以前吉打身都咁爆, 理由類近...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 26-7-2017 17:53 發表

以前吉打身都咁爆, 理由類近...
吉打沙鷹身都會爆
新版本呢?好似未聽說新版爆

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2017 18:01 發表

吉打沙鷹身都會爆
新版本呢?好似未聽說新版爆
曾去拎套舊版吉打身去打砂,
師父指住大大聲話! 亞鉛黎架!!唔係鋁!!!
新版本管方有說改善材質, ok掛
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 26-7-2017 18:10 發表

曾去拎套舊版吉打身去打砂,
師父指住大大聲話! 亞鉛黎架!!唔係鋁!!!
新版本管方有說改善材質, ok掛
當年賣到千六、七蚊既kit竟然係亞鉛
依家既可能係鋁 因為好似鑄完再cnc執下

發新話題