發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

引用:
原帖由 2slow 於 25-8-2017 11:14 發表
咁就要挨貴野了
希望唔好到二千元吧

某網pre-order黑色 135 美仔

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-8-2017 14:48 發表
衝呀

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-8-2017 14:48 發表
香港幾時有呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
衝呀

引用:
原帖由 loveless 於 25-8-2017 15:58 發表

衝呀
唔知個價真唔真
真既等多一水先 買枝鍍鍍佢

不要問,只要衝
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

新系統
好驚

回覆 158# 的帖子

改大咗隻飛機,marui DE飛機口徑係15MM,傳聞WE DE飛機口徑係19MM,
如果WE鋁料強到唔夠,大家要有食slide嘅心理準備

引用:
唔知之前呢個價仲準唔準呢

之前冇話拎正拉臣...而家突然有拉臣...希望唔好加價啦

[quote]原帖由 geese-f-howard 於 25-8-2017 17:20 發表
改大咗隻飛機,marui DE飛機口徑係15MM,

令我諗起支BARRY大叔

回覆 161# 的帖子

食M9slide同食沙鷹slide層次好唔同

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-8-2017 17:20 發表
改大咗隻飛機,marui DE飛機口徑係15MM,傳聞WE DE飛機口徑係19MM,
如果WE鋁料強到唔夠,大家要有食slide嘅心理準備
19mm 要戴好mask先打
Btw 今次又會唔會有鋼身

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 2017-8-25 17:20 發表
如果WE鋁料強到唔夠,大家要有食slide...
買槍送mask

其實有冇確實日期話出? 19mm飛機仲大過一般GBBR,我們去到咁盡睇定D先

發新話題