發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

美國E網有片
https://m.youtube.com/watch?v=cxCgEUCFAX0
不過是Co2。。。有連射。。。會不會是kwc。。。?

引用:
原帖由 Opica 於 2017-8-30 09:23 發表
美國E網有片
https://m.youtube.com/watch?v=cxCgEUCFAX0
不過是Co2。。。有連射。。。會不會是kwc。。。?
我們話支o野semi-auto only o咼

腿張開

引用:
原帖由 Ben_9413 於 30-8-2017 17:25 發表
腿張開

如果d字幼d就正了

岩先問左依兩日有黑色,銀色未知要等下水,定價未知,銀色幾時有都未知,唯有再等下先

引用:
原帖由 紗夢 於 2017-8-30 20:17 發表
岩先問左依兩日有黑色,銀色未知要等下水,定價未知,銀色幾時有都未知,唯有再等下先
有D期待

暫時形勢審慎樂觀

希望我們今次省到招牌

黑色係咪真係135usd
有間野出pre order 135usd
睇埋review就入枝先

引用:
原帖由 紗夢 於 30-8-2017 20:17 發表
我都係想等銀色...睇黎第一水未有得玩住了

引用:
原帖由 Kwind 於 30-8-2017 22:15 發表

我都係想等銀色...睇黎第一水未有得玩住了
自己鍍好過啦 比300蚊鍍到咁膠
我搵緊另一間可能平d既電鍍廠

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-8-2017 20:57 發表
黑色係咪真係135usd
有間野出pre order 135usd
睇埋review就入枝先
3斤話黑色都係未有定價

引用:
原帖由 紗夢 於 31-8-2017 01:10 發表

3斤話黑色都係未有定價
咁就其怪 有人話聽日出貨 咁應該會有價
另外做pre order間野好多we parts 但香港只得軍做代理
貨方面 we既產能好勁 第二水應該好快有

買返枝黎做過哂D色放上牆都好喎

黑色出左價啦 980

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-8-2017 19:52 發表
黑色出左價啦 980
正啊 先前睇有段試射果枝係以色列刻字,希望會有流出版

衝呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題