發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

最期望出10吋2TONE...可以砌支BIO版

引用:
原帖由 Ben_9413 於 9-6-2017 18:28 發表
某站有消息

以下為offical website photos...

對grip攪乜spring
GRIP 唔係問題...已準備好替換品

最緊要係出迷版

引用:
原帖由 gainax 於 10-6-2017 02:20 發表
我們迷版ko唔到馬記不過可以ko馬記+吉打呢個組合
唔計成本吉打身都要手工搭救先打得響, 老原馬記直接改cnc身最好只係錢既問題, 而家有迷版鑄身窮玩其實可以取代吉打身,佢一樣係鑄但貴咁多仲要執無得選擇先玩佢8 ...
馬記+吉打始終唔係全行程

VVE呢支係全行程加唔少分數

冇水玩FPR只有期望落呢支度

引用:
原帖由 CLos3r 於 12-6-2017 19:20 發表
https://www.facebook.com/kyairsoftgun/videos/1367007753377787/
chok到

另外黑色靚過銀色
隻電鍍都唔係之前Makarov果隻
我重點去左定價度...黑色US135

1K有得玩全行程金身DE...抵

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-6-2017 15:33 發表
有whatsapp gp出左團購價
黑$950 銀$1300
銀色要諗諗 貴咁多鍍得麻麻地 睇下出面鍍咩價 自己拎去鍍仲好
死囉...咁抵玩...想忍手都難

其實唔係迷版的話...實等到既...反正唔會絕版

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-7-2017 23:08 發表

係wor 岩岩睇返whatsapp 真係7月中
訂左果d真係叫出黎

我諗住再鍍金色的 草住錢等
引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-7-2017 23:17 發表

如果支o野精神, 無災情, 預我一齊做土豪
鍍金呢家野...要雙槍先有氣勢

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Ben_9413 於 25-8-2017 14:48 發表
某網pre-order黑色 135 美仔
唔知之前呢個價仲準唔準呢

之前冇話拎正拉臣...而家突然有拉臣...希望唔好加價啦

[quote]原帖由 geese-f-howard 於 25-8-2017 17:20 發表
改大咗隻飛機,marui DE飛機口徑係15MM,

令我諗起支BARRY大叔

引用:
原帖由 紗夢 於 30-8-2017 20:17 發表
岩先問左依兩日有黑色,銀色未知要等下水,定價未知,銀色幾時有都未知,唯有再等下先
我都係想等銀色...睇黎第一水未有得玩住了

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 1-9-2017 07:44 發表

馬路仙

好多材料缺撼...鍍之前係無人估到的
馬老仙D左輪??

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-9-2017 11:19 發表

好似around 1300
但如果再重鍍都好危 等下先
或者台仔有重鍍成品賣 風險唔係自己到
又或者有人車cnc身 如果6061就好了
其實我買VVE呢支的話...已經預左要換身

但以副廠一向出既VVE手槍金身...好似都係以鋼多

鋁身真係好似唔多覺...一係望佢有平鋼身好過

引用:
原帖由 Ben_9413 於 13-9-2017 15:04 發表
逐點披露

個mag...都幾好...係底板厚o左D

珍鐵:
唔知可唔可以換馬記0個塊落去

引用:
原帖由 queen 於 15-9-2017 18:23 發表
Test yesterday, 0.3BB, 1.7J
原裝火力好兇狠下喎...如果做埋密氣之類咪

我仲望緊第日有廠出10吋KIT TIM

個表面處理令我想等有KIT出先買

發新話題