發新話題

[WE] 我們-沙鷹[爆炸圖336樓]

最近入手的台製GBB手槍都令人失望, 希望DE會令我對WE改觀
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 5-1-2017 15:47 發表

不要抱任何期望,唔爆SLIDE已好幸運
買槍送災情
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 26-7-2017 14:06 發表

等大貨都唔好衝頭水, WE D slide會爆, 由其如果佢照炒馬記, 用鋁包亞鉛內膽, 鋁slide有D位要做到好薄, D料唔靚多沙孔有機會爆

(我見過youtube 爆M92slide, 我自己支TT33都打到出裂紋..)

保持觀望, 審慎入市 ...
以前吉打身都咁爆, 理由類近...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-7-2017 18:01 發表

吉打沙鷹身都會爆
新版本呢?好似未聽說新版爆
曾去拎套舊版吉打身去打砂,
師父指住大大聲話! 亞鉛黎架!!唔係鋁!!!
新版本管方有說改善材質, ok掛
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 27-7-2017 12:33 發表

新版本係鋁造, 鋁比亞鉛廷伸性好D, 但見到佢個薄位都有D牙煙
不過打咗都好多匣, 暫時都未爆的
我相信新版的確有改善, 舊版真的不及格
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 fnc 於 28-7-2017 07:50 發表

吾夢中所見.....

彼成套出貨,佢$$無蹤...故舊緣難再續~~~
你還在阿? 在軍火cool混得怎樣?
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 fnc 於 31-7-2017 01:29 發表

粉絲出現了,不回應一下不可以....

我每天都會瀏覽台、港、英、美的各論壇與各廠家的Face book頁面,你只問ARMS COOL .....有偏心...

另外,閣下修養有進步,瀏覽了最近你對他廠新產品的評論,秉棄了過往對 ...
我只是把話留在心中, 有些事的本質還是沒變阿
就像偶像你精彩絕倫的膳稿一樣, 在我無聊的氣槍人生泛起了一點漣漪
那種廉價卻又鄉土味濃的賣武式打廣告, 是支持我看軍火cool D動力阿
現在都沒有尿...烏烏 變軍火uncool尿....
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-9-2017 12:40 發表

聽講a1a要執餐死
你都算係diehard fans

鋼都有樣好 可以玩大d做氮化鈦 但鋼身真係買唔起
我以前買個套drop in就得
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

生根preorder 港幣(*) 匣!*)
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 暈又暈 於 10-9-2017 00:57 發表
個人斷估上面兩支大貨已經到埗,只係唔知咩原因唔可以出

(吹水)巴根同我們就算真係有牙齒印都唔會玩啲咁野掛?
等$洗
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

捨得出未?
講數講咁耐
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 Ben_9413 於 18-9-2017 11:57 發表
我們又o黎吊o下你...瘾

槍口幾大o下
銀油唔靚仔
黑色 la.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我覺得買支黑換木grip已心足
如果出picatinny rail管同10"的話就可以再玩下
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

發新話題